Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mikautadze için duyulan arzu ve istek, 25 Euro ile birlikte değerlendirildiğinde anlamlı durmuyor. 3-5 Euro'ya alınmadığında "uçak kaçacakmış" gibi bir hissiyatla girilen bu cendereyi de sağlıklı bulmuyorum

Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur mottom olduğu için olabilir belki

bu nedemek?

Bu Mika galiba 4 milyon Euro bandında maaş bekliyor fazlası da olabilir

Mikautadze için duyulan arzu ve istek, 25 Euro ile birlikte değerlendirildiğinde anlamlı durmuyor. 3-5 Euro'ya alınmadığında "uçak kaçacakmış" gibi bir hissiyatla girilen bu cendereyi de sağlıklı bulmuyorum

bu nedemek?

Bi baktım burdan biri mi yazmış diye ama göremedim

Ben malım demek

Rashford artik sacmalik olur ya bu kadar maliyet karsilanamaz bence mikautadze olmazsa diye yedek plan rashford bize cok uymaz bence

Kos kos acik alan bul cek saga vur adami

Biraz daha orta sahalacak Yunus gibi bir adam ariyoruz bernardo silva bostaysa cagiralim

Uzun boylu hava toplarına hakim bir stoper lazım.
Hem Apo hem Davinson rakipte izbandut santrafor varsa zorlanıyorlar
Maliyeti düşerse Skriniar gibi bir herifin gelmesi faydalı olur

Bunu mu demek istediniz? Sabah ntvspor tweet sayfası ilgilendiğimizi yazmıştı.

Berkan’ın sadece sol bek oynadığı maçlardaki istatistikler alınmış.

1736251462356.webp

Ridvan'in gelmek istedigini biliyor muyuz? Besiktas'in oncelik hakki falan varsa belki olmaz o yuzden.

Birde ters ayakli olmasi bir dezavantaj olarak gorulmus olabilir.
Muslera
Sançez skriniar apo
Barış tor sara yunus
Mertens
Osi mika

Galiba okanın aklında bu var,bazı noktalar tartışılır ama üçlüyü bilen skriniarla gezgin mikanın istenmesi temelde doğru,extra sağbek bakılmaması sağ koridorun barışla sallai ye solun da yunus jakobs? + Barış-sallai ile götürülmek istendiğini gösteriyoken eren bu yapı da bir yere oturmuyo,jakobs bile oturmuyorken üstüne eren biraz saçma oldu

Skriniar haberlerinin durulup birden erenin gelmesi belki 4lüde karar kılındığına işaret olabililir bakalım görücez

Muslera
Sançez skriniar apo
Barış tor sara yunus
Mertens
Osi mika

Galiba okanın aklında bu var,bazı noktalar tartışılır ama üçlüyü bilen skriniarla gezgin mikanın istenmesi temelde doğru,extra sağbek bakılmaması sağ koridorun barışla sallai ye solun da yunus jakobs? + Barış-sallai ile götürülmek istendiğini gösteriyoken eren bu yapı da bir yere oturmuyo,jakobs bile oturmuyorken üstüne eren biraz saçma oldu

Skriniar haberlerinin durulup birden erenin gelmesi belki 4lüde karar kılındığına işaret olabililir bakalım görücez
Bu sistemde Yunus orada yapamaz, ki denedi bir macta cocuk kosmaktan futbol oynayamaz oldu. Yunus'u kanat beki olarak oynatmak ona kotuluk yapmak demektir.

Mıstıkzâde olmayacak hissi geldi.

bu nedemek?

Bizimkiler parayı aniden Onyedikaya basabilir

Barış Yurduseven 3-5 yıl sonra konuşur. 2025'de güzel bir senaryo yazdılar, Trabzonsporla fener birbirine girdi kış transfer sezonu açıldığında bir baktım Eren Elmalı Galatasaray'a gitmiş diye. Galatasarayın trabzondan çaldığı futbolcular arasında Cavandanın resmini bile gördüm geçen Twitterda dolanırken. Çöp bile almayın şu camiadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt