Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.233
- 12.976
- 2.658
24-2 yapalim kafalari karissin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bakarsan mikau da hiçbir şey yapamamış yedek
Futbolda karakter mental yapı da çok önemlidir. Böyle kafadan kırık olma potansiyeli yüksek cinsten topçulara yatırım yapacak riski alamayız biz. 50 defa dedim yine diyorum kuzey afrikalı topçuya hayırKatılmıyorum. Her türlü iyi potensiyel doğru paralara doğru yaşlarda denenebilir
Sana bir dünya rezil belçikalı isveçli oyuncu yazarım. Al 21 yaşında kuzeyli jelert 3. ligde oynayamazIrkçılık ile alakası yok bu işin. Mertens saldı mi ? Elmander saldı mi ? Ben Kuzey Afrikalı oyuncu görmek istemem, problemli oluyorlar çünkü
valla ilk bakılacak şeylerden biri pozitif imajı olmalı sıktı zaha, ziyech gibi tavırlı adamlarZiyeş bambaşka bir kasa ya, gol atınca sevinmeyen topçu mu olur
Doğru diyorsun bir de Mika'nın o yıpratıcı fiziksel gücü bu adamda yok gibi hatırlıyorum.Nice’de oynadığı top aradığımız kişi işte yaw ama Rennes performansı çok dalgalı
Sf de var bunlarda napcaklar ki adam bitik, ayıboğan Mateta var Nketiah var. Zor yav. Kanat için değerlendirmezler heralde tempo yok herifte.
Kafayı sahaya vermediği için düzgün antrenman da yapmıyor sahada koşmaya tenezzül de etmiyor. Futbolda herşey mental yapı yani kafada biter, yetenek sonra gelirZiyech kafayı sahaya verse nolur.
Vücut bikere gitmiyor.
Dribbling sıfır. Anca ayağına alcak olduğu yerde çalım veya şut
Bu adam öyle değil,
Ver ayağına 3-5 kişiyi yatıra yatıra kendi sahasından alsın gitsin yapıştırsın
Futbolcunun iyi olanına bakalım.Her ne kadar beğenilmese de Belhanda da Feghouli de bu takıma katkılar verdiler.Irkçılık yapılmasına karşıyım..
2 sene şampiyon yaptılar bu takımı hem de taliscalı bjk a karşıFutbolcunun iyi olanına bakalım.Her ne kadar beğenilmese de Belhanda da Feghouli de bu takıma katkılar verdiler.Irkçılık yapılmasına karşıyım..