Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberleri takip edersek

Lyon, pesin rakami daha cok istiyor.

Bence 20m nakit (daha cok pesin) 2m kolay bonus 2m zor bonus

Öyle bakarsan mikau da hiçbir şey yapamamış yedek

Onu diyorum işte mika'ya şu an 15 verilirdi biz 25e zorluyoruz .. Yaptığımız iş mantıklı değil sen bu adam Ligue 2 de şov yaptığı zaman 25 versen eyvallah diyeceğim..Herif yükselişini yapıp düşüşe geçmiş biz şimdiye dek odenen en yüksek bonservisi veriyoruz

18.5+4.5 bonusa almışlar. Bonuslar gerçekleşmemiştir zaten, kabul etsinler 20+4ü işte amma zorladılar. Doğru düzgün kullanmadan kar etmiş olacaklar ki bizde bonuslar gerçekleşir muhtemelen.

Katılmıyorum. Her türlü iyi potensiyel doğru paralara doğru yaşlarda denenebilir
Futbolda karakter mental yapı da çok önemlidir. Böyle kafadan kırık olma potansiyeli yüksek cinsten topçulara yatırım yapacak riski alamayız biz. 50 defa dedim yine diyorum kuzey afrikalı topçuya hayır

Irkçılık ile alakası yok bu işin. Mertens saldı mi ? Elmander saldı mi ? Ben Kuzey Afrikalı oyuncu görmek istemem, problemli oluyorlar çünkü
Sana bir dünya rezil belçikalı isveçli oyuncu yazarım. Al 21 yaşında kuzeyli jelert 3. ligde oynayamaz

Ziyech kafayı sahaya verse nolur.

Vücut bikere gitmiyor.

Dribbling sıfır. Anca ayağına alcak olduğu yerde çalım veya şut

Bu adam öyle değil,

Ver ayağına 3-5 kişiyi yatıra yatıra kendi sahasından alsın gitsin yapıştırsın
Kafayı sahaya vermediği için düzgün antrenman da yapmıyor sahada koşmaya tenezzül de etmiyor. Futbolda herşey mental yapı yani kafada biter, yetenek sonra gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt