- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
full yedek kadromuz lig 7.si basaksehir'e üstünlük kuramadi ama yari as kadro girince duman ettik. hocaya ona buna süre vermiyor diye yüklenenler bu dar kadroyla bu kadar puan topladigina dua etmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bats çok değişik bir adam ilk 11 oynadığı maçlarda hiç faydalı olmuyor sonradan girdiğinde de genelde katkı yapıyor.Valla yol yakınken şu batsdan kurtulmalıyız, adamın ilk 11 oynadığı hiçbir maçı alamadık. Çok çok çok kötü bir forvet. Full tempo oynayan takımın forveti asla olamaz.
Eren, jelerti top diye oynar
15 transfer yaparsak forumda herkese helva dagitacam.
Neyse saka bir yana, Mikautadze bu takima ilac olur o yuzden hoca istiyorsa artik 22 mi veriyoruz 24 mi veriyoruz bilemem ama fazla uzun surmeden en azindan Ocak 15 gibi gelse iyi olur yani 1 hafta sonra.
Aynen yahu, 10-15 Bats gibi kazmaya verceğine ver 25 al kaliteyi. Haramdır şu batsın aldığı para. Saçma sapan yürüyecek hali olmayan emekli 30+ yaşında kılları beyazlamış adamlara verilen 15-20 leri kimse görme., 2-3 milyon için pazarlık yapalım diye kalite adamı kaçırcaz, Due yi de öyle kaçırdık, verin kardeşim verin alın yetti artık15 transfer yaparsak forumda herkese helva dagitacam.
Neyse saka bir yana, Mikautadze bu takima ilac olur o yuzden hoca istiyorsa artik 22 mi veriyoruz 24 mi veriyoruz bilemem ama fazla uzun surmeden en azindan Ocak 15 gibi gelse iyi olur yani 1 hafta sonra.
sakalları kesmiş çöp
La daha sabah olumlu konusuyordun jelert icinRotasyona bakınca içler acısı ve Jelert ile acil vedalaşılmalı gelen geçen üstünden kafa vuruyor ya da elini koyduğu zaman top aldırmıyor.

Yani renkdaş çok ama çok çok kötü bir forvet. Çok ama çok acil satılmalı. İdaa ediyorum şuan talibi çıksın Okan hoca anında yollar.Bats çok değişik bir adam ilk 11 oynadığı maçlarda hiç faydalı olmuyor sonradan girdiğinde de genelde katkı yapıyor.
Sallai sağ bek idare etsin diye oynatılır da, orasının oyuncusu değil ya. Defansa sadıklığı çok iyi de, bek olmaz belki üçlünün beki olabilir ama Okan hoca 4'lüsünde oyuncu kendisi de istemeyebilir.Sağ bek almayacaklarsa sallai sağ bek rotasyonuna kaydırılsın, öne bir değil iki adam alalım. Barış ve Yunus yerine girip gol atacak veya asist yapacak adam yok. Sallai tabela yapamıyor hacılar
full yedek kadromuz lig 7.si basaksehir'e üstünlük kuramadi ama yari as kadro girince duman ettik. hocaya ona buna süre vermiyor diye yüklenenler bu dar kadroyla bu kadar puan topladigina dua etmeli.
Bi topçunun et mi balık mı olduğunu anlamak için zaten 5-10 maça gerek yok hepsi şov işi. 1 maçla çözersinGünde 10 tane isim yazıyorlar, yıllar sonra illaki birileri tutuyor
Ben de açacam bir hesap.
Jelerti bir maç izledim hiçbir şey olmayacağnı anladım
@Ahmet Kolap
@Ahmet Künkçü
@Ahmet Bayram
@Ahmet Özgün Güven
@Ahmet KOLKOPARAN
@Ahmed Arif Kesen
Rdaşlar var mı müspet gelişmeler?