Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baski yiyip cikamadigimiz maclarda uclu orta saha aslinda bir cozum

Bugun demirbay oyuna sara girdikten sonra geriye gelip topu ordan ayaga cikardi

Fenerde Amrabatin yapmaya calistigi

Hoca bunu denedi sanirim akillica birsey yunus oraya gelince o isi dermibay kadar yapamiyor
Biz zaten ne akla 10 numara takıntısı ile kadro kuruyoruz anlamıyorum. Sara yanına ofansif bir 8 numara daha bulsak. Hem koşan hem inceci takım acaip dengeli olur. Mertens eyv mücadelesi ile o açığı bir nebze kapatıyo ama yaş kemale erdi. Mertens gibi 10 no zaten yok dünyada. Biz aslında mecburen ofansif 8 bulmalıyız.

Bende emin olamıyorum da bu kanatlı herifler kenti geçen sene öyle oynattılar.
İyi hoş düşünüyorlar da yapılmayan bu hamle yüzünden şampiyonluk kaptırsalar bunun hesabını icardi dahil kimse veremez
Zaten daha once demistim galiba da devre arasinda pek fazla yabanci transferi yapmayacaklar. En fazla 3 olur, o da Yusuf, Nelsson ve Ziyech'in gitmesine bagli gibi ki bunlar gitmeli oncelikle. Nelsson konusunda yine tam emin degilim ama mutsuzsa veya bu sekilde oynamayacaksa guzelce vedalasmak lazim eski gunlerin hatrina. Umarim teklif falan vardir.

..

Ekli dosyalar

• IMG_0067.webp
    IMG_0067.webp
    18 KB · Görüntüleme: 18
Burada gerizekalı gibi arap ırkçılığı yapılıyor. Araplardan topçu olur çok da yetenekliler esas iskandinavlardan topçu olmaz sıfır yetenek hiçbir şeyi yapamıyorlar çok koşuyorlar diye övülüyor
laudrup'u tanir misin

Bu maçla ilgili yazdıklarına katılıyorum da futbol bilgisi sokaktaki 13 yaşındaki herhangi birisi kadar.
Bazen bazı şeyleri izlesen de göremez bazı insanlar, bazıları da kimsenin görmediğini görür. Eskiden bu kimsenin görmediğini görenler de futbol üstadı olarak tarihte yerini almış ve azalarak bitmişlerdir.

Bu herif ilk kategorideki düz herif. Doğru verdiği bir tane bilgi olmaması üzerine sadece eleştirmek için yaşaya herif, eleştirilecek bir şey olsa yeter bunun için o gün ona odaklanır.

Geçelim kendisini

Saygili yorumun icin tessekur etmiyorum

benfica satmak istemiyor kendi ayrilmak istiyor seklindeydi haberler
Allah Allah ben Benfica yollamak istiyor diye hatırlıyorum. Kupa maçında iyi oynamış Benfica taraftarı kalmalı daha fazla şansı hak ediyor diyorlar. Nords-fb maçında göze çarpmıştı.

1736372040978.webp

jelert denen elemandan 2 cm kısa ama domuz gibi yıkılmıyor herif.
Bizdekinin kulağına ezanla birlikte ismini okusak hemen ahlayıp vahlayıp secdeye yatıyor.

Sadece şu pozisyonu izlesen bu adamı aldırmazsın. Jelertin hiçbir maçı izlenmeden alınmış çok belli

Allah Allah ben Benfica yollamak istiyor diye hatırlıyorum. Kupa maçında iyi oynamış Benfica taraftarı kalmalı daha fazla şansı hak ediyor diyorlar. Nords-fb maçında göze çarpmıştı.
ben de fazla sure bulamiyor diye ayrilmak istiyormus diye okumustum sanki bir twitte. herkes biseyler salliyor iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt