Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma Kuzey orjinli topçu almak yasaklanmalı. Bunların liglerinden en iyi istatistiklere sahip, uçuk bonservisle gidenleri bile hiçbir şey yapamıyorlar genelde. Anca 50 yılda bir Odeegard, Haaland, Sörlöth filan çıkar. Onları da sen bulamazsın veya alamazsın zaten.
Araplara laf edenler bunlara etmiyor mavi gözlü sarışın diye. Bizim milleteki zeka düşüklü ırkçılık kimsefe yok. Arapların en yeteneksizi jelertten daha iyi

abi ben demirbay berkan falan görmek istemiyorum ya orta sahada, berkan diğer taraflarda takılsın da, düzgün bir yedek neden yok Sara için, Torr için
torpilli eski futbolcu oğlu falan da görmek istemiyorum bosu bosuna, demirbay’dan iyiydi gerci ama versinler bandırma, balıkesir falan kiraya

şampiyon olacağız ona şüphe yok ama şu kadro derinliği olayını biz beceremiyoruz.

Acil kerem için bizi nasıl kazıkladılarsa şeldurup için de biz kazıklamalıyız.

Danimarka liginde son yıllarda para verip alınacak 3-5 isimden biriyken bunu 8 milyona kaptırıp jelert gibi tüy siklete 11 sıkmak da akıl tutulması

Jelerti daha fazla kötü göstermeden 5-6 ya satmak lazım

Ozan Kabak ın parası Çagne ile çöp olmuştu. Boey in parasının üçte biri de böyle çöp oldu. 3 5 patlarsın da 11 e aldığın sağ bekten patlamak çok koydu yav sf olur kanat olur yine tamam dicem. 11 e aldığın sağ bek uçması lazım burda adam iyi yedek bile olamıyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jelerti artık sezon sonuna kadar defans hariç heryerde oynatırsak belki yazın bir alıcı buluruz

bek oynamaya devam ederse korkarım beleşe bile yollayamayacağız

Bu tottenhami ne ezmiştik lan

Hem zenginiz hem sokucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt