Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanilmaz komik yorumlar yapiliyor, gulmemek elde degil. Jelert neden alinmis, yonetim Boey sonrasi neden fiziksiz adami transfer etmis, nasil 9 milyon euro vermismisiz falan filan.

Yonetim bu konuda %50 sucluysa biz de %50 sucluyuz. Galatasaray taraftari olarak sacma sapan hezeyanlara kapildik son 2 senedir, "elestiri kulturu" adi altinda felaket bir baski sistemi kurduk. O gun bitirmeye en yakin oldugumuz oyuncu Jelert oldugu ve yonetim de baskidan kurtulmak istedigi icin Jelert'i aldik baska da aciklamasi yok.

Bizim de artik kendi hatalarimizdan ders almamiz gerek. Gecen seneki devre arasi transferlerimiz dalga konusu olmasina ragmen sampiyon biz olduk. Bundan sonra da sikeci camialarin panik yapmasina ozenip kimseye panik yaptirmamamiz lazim.

96-00 gssi bu takımı her maç 5lik yapar
hele hagi her maç o defans arkası boşluklarına okanı emreyi hakanı ümiti arifi kaçırtıp 20 kere pozisyona sokardı
11-12 takımı başabaş oynar tam emin değilim ama bu takım bi tık iyide olabilir
12-13 takımı her maç yener
Osimhen Icardi Barış Yunusu Dany Semihle mi tutucan

Dayı + Bats versek maaşlarını 1.5 sezon biz karşılayarak Ahmet Kutucu vermezler mi ya

Menemen sezonundaki bjkli ligde
Üç temmuzdan kadrosu boşalmis fbyi anca son maçta yenip şampiyon olan GS
Manu u20 Cluj Braga Schalkeyi yenip çeyreğe çıkan Avrupa fatihi GS

Sen ve diğer Denmark fanları konuşuluyordu en iyi döneminde bile Sevillanin 12m verdiği topçu fazlası olmadı hiçbir zaman

Geçen sene net pozisyonda uzaklaştırdığı topu ve sonrasında gol olan pozisyonu yüreğin ağzında izlemişsindir
Sen de haklısın

Menemen sezonundaki bjkli ligde
Üç temmuzdan kadrosu boşalmis fbyi anca son maçta yenip şampiyon olan GS
Manu u20 Cluj Braga Schalkeyi yenip çeyreğe çıkan Avrupa fatihi GS

epl şampiyonu manu
uefayı alan braga
son 30 yılın en güçlü schalkesi
Cluj o ara bu zamanın atalantası
Ronaldolu real

doğrusu olacak

Yunus barış sara torreira davidson mertens osimhen herhangi biri 1-1.5 ay sakatlansa belki buradan şampiyonluk vericez yönetim hala ona 20 verelim buna 18 verelim goygoyu yapıyor. Senin az 5 oyuncuya ihtiyacın var
İyi iyi bu durumu gören taraftarlarımız var takıma 8 numara 6 numara almamız lazım dediğimde sara Torreira var 12 kişi mi oynucaz diyorlardı ne Berkan’a ne kereme bel bağlanmaz bu takımda 3 tane ilk 11 2 tane de rotasyona adam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt