- 3 Haziran 2015
- 56.942
- 66.070
- 4.143
2026 eylül ayında gs'ın as forveti kim olacak, ben de merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2026 eylül ayında gs'ın as forveti kim olacak, ben de merak ediyorum.
Emin mis iste.VAR olmadan da FIFA'nin onerisi bu yondeydi. Pozisyonun ofsayt oldugundan kesin emin degilseniz devam ettirin diyordu.
Nasil cikmamis tam pas attigi an iste.Top ayaktan çıkmamış ki burda daha
Yabancida olsa farketmez anca kemen ayarinda birini alirsin o seviye bir oyuncuyu bile bir sene klubede tut oda isyan edip oynamak isterNiye yerli olarak düşünüyorsun..
İlk 11 de her maç en az üç yerli ile oynuyoruz.Yabancı olamaz mı?
Planlamadada transferdede şampiyon olmamıza rağmen ciddi hatalar yapılıyor.Ve bunu görmemek için sürekli mazeretler üretiyoruz.
Mesela sırf bu hatalardan dolayı şampiyonlar liginden olduk.Süper kupa gitti..Bunlar unutuluyor.
Hadi berkan,kerem falan turuyorsun.Afam alamıyorsun.Yerli oyuncu yok falan.
Fakat Eyüp,efe,yusuf abi bunlar neden takımda neden kiralık olarak verilmiyor. Verin oymasınlar arkadaş.Birde jelertin bunlardan farkı yok.Çok net bu adamlar şu an alternatifde olamazlar.Gerçekten inanılır gibi değil.
Kaya Temel:” Kimse 4-5 transfer beklemesin. Öyle bir transfer hareketliliği yok. Yöneticilerden gelen bilgi Eren dışında 2 transfer daha yapılacağı yönünde.”
Kaya Temel:”Okan hoca Eren’i sağ bek ve orta sahada da kullanabileceğini düşünüyor.”
Sağ bek için yedek önerim gökhan sazdağDünkü maçtan sonra fikrim
Eren (Trabzonspor)
Salih (B.Dortmund)
Skriniar (PSG)
Mikautadze (O.Lyon)
4 takviye lazım. Orta saha ve bek yerli olarak alternatifli kadro için lazım.
Muslera
Günay
Kaan
Jelert
Sanchez
Skriniar
Bardakçı
Jakobs
Eren
Torreira
Sara
Salih
Berkan
Demirbay
Barış
Yunus
Sallai *
Yusuf**
Mertens
Mikautadze
Osimhen
Batshuayi
İcardi**
Nelsson
Ziyech
Yusuf (liste dışı) veya Sallai (yerine başka kanat kiralık fırsat çıkarsa Sane/Rashford gibi)
Dany semihin pek bir katkısı yoktur o mactaprime reali yendi o takım
clde çeyrek yaptı
hakem faciası yaşanmasa CL YARI FİNALİ yapıyorduk bilmem farkındamısın![]()
Kaya kadar inanarak sallayan birisini görmedim diyecem bizim muhabirlerin hepsi kaya gibi zaten

Ereni saydın mi4 transfer bekliyoruz. En az sayı bu.
Gitsin önce kaani oynatsın orta sahada sağ bek alsinKaya Temel:” Kimse 4-5 transfer beklemesin. Öyle bir transfer hareketliliği yok. Yöneticilerden gelen bilgi Eren dışında 2 transfer daha yapılacağı yönünde.”
Kaya Temel:”Okan hoca Eren’i sağ bek ve orta sahada da kullanabileceğini düşünüyor.”
Erenin orta sahada işi ne laKaya kadar inanarak sallayan birisini görmedim diyecem bizim muhabirlerin hepsi kaya gibi zaten![]()
EvetEreni saydın mi