Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek için yedek önerim gökhan sazdağ

1.5 yıldır iyi oynuyor ama yaşı 3 ve milli takım havuzunda olmayan biri olduğu için istemem.

Salih, Eren milli takımda oynuyor ve yerini kaybetmemek için zorlar kendini.

O yüzden bu iki isim mantıklı geliyor bir ölçüde.

Sakatlık olmadığı sürece sol bek Jakobs o kesin.

Salih ZTK da 11, ligde Torreira ya da Sara yerine 70 sonrası oyuna girer. Ceza vs olursa da 11 çıkar.

Bu eyüp bine biçim takım lan 10 tane yabancısı var ligde zirveye yakınlar.

Bu 10 yabancısı içinde de sezonu kapatan miço ve kiralık gönderip geri dönen özbek ve 70 gündür sakat yunan falan var.
Herifler 7 yabancıyla sezonu idare ediyor.

Acil yusufu, jelerti falan bunlara kiralamamız lazım.
Bundan daha güzel fırsat bulamazlar. Ne yapacaklar 7 yabancı mı alabilecekler toplama takımla gidiyorlar zaten, mottoları ne çözemiyorum ki bu murat denen adamım kulüplerinin

Transfer edeceğimiz futbolcuların teknik becerisinin olmasına dikkat edelim. Eren Elmalı teknik becerisi zayıf bir futbolcu, diğer oyuncularla dengelememiz lazım.

Bu 10 yabancısı içinde de sezonu kapatan miço ve kiralık gönderip geri dönen özbek ve 70 gündür sakat yunan falan var.

Bundan daha güzel fırsat bulamazlar. Ne yapacaklar 7 yabancı mı alabilecekler toplama takımla gidiyorlar zaten, mottoları ne çözemiyorum ki bu murat denen adamım kulüplerinin

1736417744582.webp

Batshuayi ile bu iş gitmez. Birkaç gün önce farklı düşünüyordum, ya bize forvet lazım değil diyordum. Fikrim değişti.

3-5-2'de ikinci forvet, adam eksiltebilen, çabuk ve golcü bir adam lazım. Mikautadze olur, başka biri olur, birini bulmak lazım.

Maestroyi istiyorlamiş adanadan birde trippier duyumu gormus idim twitterda yani herifler trippier e bakarken jelert gibi poşeti almazlar yav.

Batshuayi ile bu iş gitmez. Birkaç gün önce farklı düşünüyordum, ya bize forvet lazım değil diyordum. Fikrim değişti.
Haaland gelip osimhenin arkasinda bekliyecekmis o olmadi levandovski barcelona kim ben yedek kalmak istiyorum demis

Sacma sapan konusmayin batshuayi gibi yedek kalmayi sorun etmeyen faydali santraforu bulamazsin

Adam iki mac ust uste oynamadi nasil ritim tutacak dunde gayet iyiydi penaltiyi atsa herkes burda batshuayi paylasiyordu

Mikautadze gibi bir adam lazım katıliyorum ama bats'ın dün kotu oynadigini dusunmuyorum yav elinden geleni yaptı bence. 2.golumuz ona yazılir %70 i mesela adamin kafasi donuyorda vuruyor tamamlıyor apo.

On taraflarda bi sakatligimiza bakar. Dusunsene Osimhen 2 ay yok, 2 ay Batman ile idare edeceksin. Hadi ligi kurtardin diyelim ama avrupa yalan olur.
Ya da Yunus sakatlandi - napacagiz? Batman mi yine?

Ziyech Miyezch adam olsa su takim da iyi bir sure bulurdu da adam degilmis.

Mikautadze gibi bir adam lazım katıliyorum ama bats'ın dün kotu oynadigini dusunmuyorum yav elinden geleni yaptı bence. 2.golumuz ona yazılir %70 i mesela adamin kafasi donuyorda vuruyor tamamlıyor apo.
abi biz iki golü de duran toptan atmadık mı? icabında stoper çıkar ortalığı karıştırır. duran top golünde %70i ona yazılsa ne olur?

adamın saha içinde aldığı her karar yanlış neredeyse. bitik gibi bir de 2m önündeki topa koşmaya tenezzül etmiyor.

böyle oynamaya devam edecekse ki edecek gibi görünüyor, vedalaşmak en iyisi.

On taraflarda bi sakatligimiza bakar. Dusunsene Osimhen 2 ay yok, 2 ay Batman ile idare edeceksin. Hadi ligi kurtardin diyelim ama avrupa yalan olur.
Ya da Yunus sakatlandi - napacagiz? Batman mi yine?

Ziyech Miyezch adam olsa su takim da iyi bir sure bulurdu da adam degilmis.
Her sene avrupa kupasi mi aliyoruz
Osimhen sakatlaniyorsa avrupa gider zaten bunun onemli yok buna kimse onlem alamaz

Vinicus Ve Mbappe sakatlaninca madridtede avrupa gidiyor birsey degismiyor

Eren derdiyokla yarik devre oynamis takimiz

Batshuayi ile devam ederiz iki mac ust uste oynadimi formada girer

Avrupada seneye kalir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt