- 26 Ocak 2021
- 41.250
- 40.482
- 3.078
Mabadından uydurmus bunuda haber yapıyor iste ihtiyarErenin orta sahada işi ne la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mabadından uydurmus bunuda haber yapıyor iste ihtiyarErenin orta sahada işi ne la
Tek inanılır samiyen haberMabadından uydurmus bunuda haber yapıyor iste ihtiyar
Sağ bek için yedek önerim gökhan sazdağ
çıkamıyoz ki yarısını karşılamazdaha ohoo 4 gün var transfer açılmasına
daha boşa uçaklar kalkıp gezmeler var
nevzat dindar gibi Sane sallayanlar var
daha neler neler okuruz
"Dursun Özbek Squid Game'i kazanırsa BB'den çıkılacak" falan yazılır
Bu eyüp bine biçim takım lan 10 tane yabancısı var ligde zirveye yakınlar.
Bu 10 yabancısı içinde de sezonu kapatan miço ve kiralık gönderip geri dönen özbek ve 70 gündür sakat yunan falan var.
Herifler 7 yabancıyla sezonu idare ediyor.
Acil yusufu, jelerti falan bunlara kiralamamız lazım.
Bundan daha güzel fırsat bulamazlar. Ne yapacaklar 7 yabancı mı alabilecekler toplama takımla gidiyorlar zaten, mottoları ne çözemiyorum ki bu murat denen adamım kulüplerinin
Kaya Temel:” Kimse 4-5 transfer beklemesin. Öyle bir transfer hareketliliği yok. Yöneticilerden gelen bilgi Eren dışında 2 transfer daha yapılacağı yönünde.”
Kaya Temel:”Okan hoca Eren’i sağ bek ve orta sahada da kullanabileceğini düşünüyor.”
Maestroyi istiyorlamiş adanadan birde trippier duyumu gormus idim twitterda yani herifler trippier e bakarken jelert gibi poşeti almazlar yav.Bu eyüp bine biçim takım lan 10 tane yabancısı var ligde zirveye yakınlar.
Bu 10 yabancısı içinde de sezonu kapatan miço ve kiralık gönderip geri dönen özbek ve 70 gündür sakat yunan falan var.
Herifler 7 yabancıyla sezonu idare ediyor.
Acil yusufu, jelerti falan bunlara kiralamamız lazım.
Bundan daha güzel fırsat bulamazlar. Ne yapacaklar 7 yabancı mı alabilecekler toplama takımla gidiyorlar zaten, mottoları ne çözemiyorum ki bu murat denen adamım kulüplerinin
Haaland gelip osimhenin arkasinda bekliyecekmis o olmadi levandovski barcelona kim ben yedek kalmak istiyorum demisBatshuayi ile bu iş gitmez. Birkaç gün önce farklı düşünüyordum, ya bize forvet lazım değil diyordum. Fikrim değişti.
Batshuayi ile bu iş gitmez. Birkaç gün önce farklı düşünüyordum, ya bize forvet lazım değil diyordum. Fikrim değişti.
On taraflarda bi sakatligimiza bakar. Dusunsene Osimhen 2 ay yok, 2 ay Batman ile idare edeceksin. Hadi ligi kurtardin diyelim ama avrupa yalan olur.Batshuayi ile bu iş gitmez. Birkaç gün önce farklı düşünüyordum, ya bize forvet lazım değil diyordum. Fikrim değişti.
acik konusBaşak maçından sonra hareketlenme olur.
abi biz iki golü de duran toptan atmadık mı? icabında stoper çıkar ortalığı karıştırır. duran top golünde %70i ona yazılsa ne olur?Mikautadze gibi bir adam lazım katıliyorum ama bats'ın dün kotu oynadigini dusunmuyorum yav elinden geleni yaptı bence. 2.golumuz ona yazılir %70 i mesela adamin kafasi donuyorda vuruyor tamamlıyor apo.
Her sene avrupa kupasi mi aliyoruzOn taraflarda bi sakatligimiza bakar. Dusunsene Osimhen 2 ay yok, 2 ay Batman ile idare edeceksin. Hadi ligi kurtardin diyelim ama avrupa yalan olur.
Ya da Yunus sakatlandi - napacagiz? Batman mi yine?
Ziyech Miyezch adam olsa su takim da iyi bir sure bulurdu da adam degilmis.