Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.370
- 91.320
- 5.093
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorthan![]()
Zorthan![]()
Belirli bir tecrübesi olmayan genç oyuncuları yedekten aldığında bazıları risk, sorumluluk almaktan korkuyor. Öyle bir sıkıntı oluyor. Berkan mesela kötü oynadığı gün olsa bile toptan kaçmayıp sorumluluk alabiliyor o yüzden bazı rotasyon oyuncuları biraz tecrübeli olması iyi olabilir gibi bakıyorum. Eren Elmalı bu konuda iyi mesela. Tecrübesi yaşına göre gayet iyi yetersiz olduğu noktalar var ama toptan kaçmaz gibi geliyor bana.Yav soyle dandik oyunculari alacagimiza gidersin su Hoffenheim'daki genc oglani alirsin veya baska genc bir gurbetciyi.
GSC yönetimi sana şundan uyguluyor.Önce ismimi degistirdiler
Sonra nöbette banladilar
Yetmedi mac basliklarinda banladilar
Yildiramadilar ama dimdik ayaktayim
Eyup Aydin gibi Bundesliga tecrubesi olmayan oyunculardan ziyade Hoffenheim'daki cocuk gecen sezondan beri A takimla maclara cikiyor. Ona tecrubesiz denmez artik.Belirli bir tecrübesi olmayan genç oyuncuları yedekten aldığında bazıları risk, sorumluluk almaktan korkuyor. Öyle bir sıkıntı oluyor. Berkan mesela kötü oynadığı gün olsa bile toptan kaçmayıp sorumluluk alabiliyor o yüzden bazı rotasyon oyuncuları biraz tecrübeli olması iyi olabilir gibi bakıyorum. Eren Elmalı bu konuda iyi mesela. Tecrübesi yaşına göre gayet iyi yetersiz olduğu noktalar var ama toptan kaçmaz gibi geliyor bana.
Amine GouiriKime aldik
Önceliği Serie A imiş bu iptal gibi