Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezayirli Feghouli'nin Gs kariyerini nasıl buluyorsunuz, hakkınız helal midir? 5 yıl kontrat verildiğini unutmayalım.

Namazında niyazında, snus çiğnemez, balon çekmezdi. Belki de Amuguri de efendidir. Gürcü'nün tipi de biraz tedirgin edici değil mi hem?

Rakamlar 15+, 20+ bu fiyatlara alınabilecek dehşet oyuncular olduğunuda unutmayalım, kabul etmeyene yallah madem para var

Yav soyle dandik oyunculari alacagimiza gidersin su Hoffenheim'daki genc oglani alirsin veya baska genc bir gurbetciyi.
Belirli bir tecrübesi olmayan genç oyuncuları yedekten aldığında bazıları risk, sorumluluk almaktan korkuyor. Öyle bir sıkıntı oluyor. Berkan mesela kötü oynadığı gün olsa bile toptan kaçmayıp sorumluluk alabiliyor o yüzden bazı rotasyon oyuncuları biraz tecrübeli olması iyi olabilir gibi bakıyorum. Eren Elmalı bu konuda iyi mesela. Tecrübesi yaşına göre gayet iyi yetersiz olduğu noktalar var ama toptan kaçmaz gibi geliyor bana.

Burhan artık Gsc'den cezayı yemelidir

Gg2m6R-XIAE3zn4.webp

mika transferini bu tans*lin kankisi gökmen yürütüyormuş

bir bok bilmediği halde biliyomuş gibi takılan tansel aracılığıyla da gouri daha yakın ucuza bitebilir haberi yaptırdılar lyon fiyat düşsün diye muhtemelen

hiç transfer işlerine falan girmezdi önceden bu kadar

Belirli bir tecrübesi olmayan genç oyuncuları yedekten aldığında bazıları risk, sorumluluk almaktan korkuyor. Öyle bir sıkıntı oluyor. Berkan mesela kötü oynadığı gün olsa bile toptan kaçmayıp sorumluluk alabiliyor o yüzden bazı rotasyon oyuncuları biraz tecrübeli olması iyi olabilir gibi bakıyorum. Eren Elmalı bu konuda iyi mesela. Tecrübesi yaşına göre gayet iyi yetersiz olduğu noktalar var ama toptan kaçmaz gibi geliyor bana.
Eyup Aydin gibi Bundesliga tecrubesi olmayan oyunculardan ziyade Hoffenheim'daki cocuk gecen sezondan beri A takimla maclara cikiyor. Ona tecrubesiz denmez artik.

gorali manyak bi herife benzior

arizali bi birey gibi

neymari kendine özgü hareketiyle kizdirmaga calismis

Neyse en azından transfer dönemi açılmadan kimi gelip kimin gelmeyeceği belli oldu

Erden Timur'a sallamağa yüreği yetmediği için neyse ki bu sezon çok iyi transfer dönemi geçirdik falan diyen arkadaşlara soruyorum

€9m+€2m+€6m bonservis (totalde €17m)
€5.55m+€10m net maaş (vergisiyle totalde €26m)

Bu iki sporcuya bağlanan €43m maliyetin getirisi ne olacaktır kulübümüze. Sportif ve maddi açıdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt