Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Correa'daki en önemli mevzu uyum problemi olmaz. İcardi, torreira,sanchez,muslera falan hemen kaynaştırır

Jakobs un görmedik stoper performansını ama denemeye değer bence. O çocuğun savunması hiç fena değil, ama Abdülkerim i keseceğini ben de pek sanmıyorum. Kanat bek için de yeterli olur mu onu bilemiyorum, dörtlünün beki için daha uygun gibi görünüyor ama bakalım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jacobs biraz boey'e benziyor bence hücumda fazla bir olayı yok ama çok iyi geçiş savunmacısı

Herif pres oyununda aşırı agresif ve ceza sahasına full koşu atmayı seven biri. Bize cuk oturur ama bence simeone salmaz

Kolpa haberler saatine girmiş bulunmaktayız. Saat 23’e kadar hepsi olumlu olur sonra Haluk çıkar yalan der günü kapatırız

Simyone bırakır mı Korrea yı ki adamı kullanıyor bilmiyorum zor gibi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Davinson--Skriniar--Abdülkerim
Barış Alper----Torreira----Sara----Jacobs
Yunus
Correa--Osimhen​

Napoli Skriniar'i istememis yaziliyor, onlar Danilo'yu istermis. Skriniar bize evet diyecek galiba.
İstediği yurt dışı tekliflerini alamadı o yüzden evet der bize de 6 ay 5 milyon vereceğimizi sanmıyorum. Psg maaşının 2 milyonunu karşılamaya razı gelir mi?

İstediği yurt dışı tekliflerini alamadı o yüzden evet der bize de 6 ay 5 milyon vereceğimizi sanmıyorum. Psg maaşının 2 milyonunu karşılamaya razı gelir mi?
Bilmiyorum ama biz umarim 3 milyon eurodan fazla vermiyoruzdur 5 aylik kira icin.

Skriniar hayırlı olsun !

1736519862734.webp

Correa şimdi olmasa da yazın yine isteyelim. Belliki gelmeye meyilli

18 milyon mu? Correa icin 10 milyonun uzerinde bir para verilirse salaklik olur herif 30 olacak bu sene. O parayi git Mikautadze veya Gouiri icin ver o zaman. Diger turlu malca is yapmis oluruz.
Çok net hatalı transfer olur.
En az 3,4 yılık sözleşme ister.3 den aşağıda almaz.
Fizik olarak ağır bir oyuncu her geçen zaman düşer.
Hani kadroda çok atlet hızlı kanatlar olur orta sahan olur.Eyvallah correa gelsin akıl katsın.Ama öyle birşey yok.

Yok abi ben bu yönetimede okan hocayada güvenmiyorum transferde.
Ne oldu 20-25 milyonlar havada uçuyordu.

devre arasi bizim talip olacagimiz tarzda tum stoperler icin 25 konusuluyor minimum. soyle denayer tarzi bir rent a car super olurdu yaza kadar. feneri felaket dolandiracaklar.

Skriniar ve correa eklenirse ekibimize. Tecrübe, kalite ve hırs seviyemiz 1 kademe daha yükselir takıma adapte olmaları durumunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt