Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Correa'daki en önemli mevzu uyum problemi olmaz. İcardi, torreira,sanchez,muslera falan hemen kaynaştırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skriniar - Correa isteklerini 3-5-2 olarak yorumluyorumNeden öyle olsun ki. Skriniar PSG'de ve milli takımda çok uzun süredir 4'lü düzende oynuyormuş zaten.
Jacobs biraz boey'e benziyor bence hücumda fazla bir olayı yok ama çok iyi geçiş savunmacısıJakobs un görmedik stoper performansını ama denemeye değer bence. O çocuğun savunması hiç fena değil, ama Abdülkerim i keseceğini ben de pek sanmıyorum. Kanat bek için de yeterli olur mu onu bilemiyorum, dörtlünün beki için daha uygun gibi görünüyor ama bakalım.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle, Korrea hem Osimhen in partneri olarak hem de Mertens in bölgesinde rahatlıkla oynayabilecek bir topchuSkriniar - Correa isteklerini 3-5-2 olarak yorumluyorum
Burhan öyle bir yuvarlak konuşuyor ki konuşmaları her kapıya çıkar.Simdi Burhan kesin atlar bugunku habere, "ben dun soylemistim Skriniar Galatasaray'a cok sicak bakiyor" falan diye baslar yine![]()
İstediği yurt dışı tekliflerini alamadı o yüzden evet der bize de 6 ay 5 milyon vereceğimizi sanmıyorum. Psg maaşının 2 milyonunu karşılamaya razı gelir mi?Napoli Skriniar'i istememis yaziliyor, onlar Danilo'yu istermis. Skriniar bize evet diyecek galiba.
Bilmiyorum ama biz umarim 3 milyon eurodan fazla vermiyoruzdur 5 aylik kira icin.İstediği yurt dışı tekliflerini alamadı o yüzden evet der bize de 6 ay 5 milyon vereceğimizi sanmıyorum. Psg maaşının 2 milyonunu karşılamaya razı gelir mi?
Çok net hatalı transfer olur.18 milyon mu? Correa icin 10 milyonun uzerinde bir para verilirse salaklik olur herif 30 olacak bu sene. O parayi git Mikautadze veya Gouiri icin ver o zaman. Diger turlu malca is yapmis oluruz.