Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Correa topçunun hasıdır. "Mertens yerini birine bırakacak kimi istersiniz?" deseler ilk 10'a ben adını yazardım. Umarım bu iş olur, şu ana kadar adı geçenler arasında bana göre en iyi tercih olur.
13-15 deniyor hic gerek yok o paralara. Maks 5 veririm 30 yasinda

13-15 deniyor hic gerek yok o paralara. Maks 5 veririm 30 yasinda
Ben maliyetinden bağımsız yazdım. Mika ve Gouiri falan ne vereceği net olmayan isimler.

Bunları düşününce Correa çok doğru bir isim bana göre.

Öncelikle kiralık olacak şekilde opsiyonunu da 7-8 milyon € gibi çözersek ben çok isterim.

Bizden bu paraları istemeleri çok normal. Jelert gibi bir adama 11 milyon € yatırmışız Correa için daha fazlasını isterler...

namaz kilan oruc tutan müslümanim diye gecinen yabanci uyruklu hicbir vatandas su ülkeye sokulmamali

futbolcuyu gectim normal insan bile gelmesin abi

30 yaşındaki adam en az 5-6 sezon daha oynayabiliyor, bizim ülkede 30 oldu mu topçuyu bağkur emeklisi gibi görmeye başlıyorlar hemen.
Sonuçta bir daha bonservis kazanamayacağın bir oyuncuya çift haneli bonservis verilmemeli 6+2 gibi bir şey idealidir 3-4 yıldır kullanacağın bir oyuncu olarak planladığın için.

2 kaleci: muslera günay
2 sag bek:
4 stoper: sanchez abdülkerim kaan
2 sol bek: jakobs
4 orta saha: torreira sara kerem berkan
4 kanat: yunus baris sallai
2 ofansif orta saha: mertens
2 forvet: osimhen batshuayi

sag bekimiz komple bos görünmektedir
stoperde 1 eksik görünmektedir
sol bekte 1 eksik görünmekteidr
kanatta 1 eksik görünmektedir
forvet arkasinda 1 eksik görünmektedir

sonuc 1: transfer lazim
sonuc 2: skriniar ve eren transferleri nokta atisi olur.
sonuc 3: transferler devam edecektir

SN hocamiz OKAN BURUK'a güvenimiz tam

İnancı için gelecekse orada kalsın. Bize başarı için gelecek adam lazım.

30 yaşındaki adam en az 5-6 sezon daha oynayabiliyor, bizim ülkede 30 oldu mu topçuyu bağkur emeklisi gibi görmeye başlıyorlar hemen.
Bu adama 15 verdin bir daha satamazsın kimseye. Okan hoca kiralık hariç istemez zaten kendisi söyledi sonra da satabileceğimiz oyuncu lazım diye.
Olaya sara gibi transfer yapıcaz diye dirip 29 yaşındaki adam 15 veremeyiz

Mertens kadar katkı vereceğinin garantisi olsa 15 gözüm kapalı veririm Correa'ya.

Satma işini zaten beceremiyoruz. Mika'nın burada tutma ihtimali %25 falandır. Büyük risk o transfer.

Jelert'e 11 milyon yatırmışız bakalım ne kadarını geri alabileceğiz. 5 milyona falan satamazsın şu an.

Namazında niyazında arap marap istemiyoruz

Mesela şunun tipe bak tam balici,alıp geleceksin hemen

images.jpeg

İlla para vereceksek eğer Elye Wahi gibi oyunculara vermeliyiz. Marsilya oynatmıyor pek. 25 vermiş ama biz daha altına alabiliriz diye düşünüyorum.

Skriniar gelince bence tekrar ucluye donecek Okan Buruk,

Sanchez--Skriniar--Abdulkerim

--Baris---------------------------------Jakobs--​
3'luden başka olmaz zaten apo'nun form durumu aşağıda ama ayak kalitesi bu ligin üzerinde sanchez-skriniar pres'te sıkıntı yaşayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt