- 2 Nisan 2012
- 43.332
- 22.319
- 2.888
namazında niyazında topçu istemiyoruz, ramazan'dan ramazan'a oynuyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13-15 deniyor hic gerek yok o paralara. Maks 5 veririm 30 yasindaCorrea topçunun hasıdır. "Mertens yerini birine bırakacak kimi istersiniz?" deseler ilk 10'a ben adını yazardım. Umarım bu iş olur, şu ana kadar adı geçenler arasında bana göre en iyi tercih olur.
30 yaşındaki adam en az 5-6 sezon daha oynayabiliyor, bizim ülkede 30 oldu mu topçuyu bağkur emeklisi gibi görmeye başlıyorlar hemen.13-15 deniyor hic gerek yok o paralara. Maks 5 veririm 30 yasinda
Ben maliyetinden bağımsız yazdım. Mika ve Gouiri falan ne vereceği net olmayan isimler.13-15 deniyor hic gerek yok o paralara. Maks 5 veririm 30 yasinda
24 yaşındaki topçuya verilen 25, 29 yaşındaki topçuya verilen 15’ten daha ucuz. Correa’yı bir daha satamayız13-15 deniyor hic gerek yok o paralara. Maks 5 veririm 30 yasinda
Sonuçta bir daha bonservis kazanamayacağın bir oyuncuya çift haneli bonservis verilmemeli 6+2 gibi bir şey idealidir 3-4 yıldır kullanacağın bir oyuncu olarak planladığın için.30 yaşındaki adam en az 5-6 sezon daha oynayabiliyor, bizim ülkede 30 oldu mu topçuyu bağkur emeklisi gibi görmeye başlıyorlar hemen.
Bu adama 15 verdin bir daha satamazsın kimseye. Okan hoca kiralık hariç istemez zaten kendisi söyledi sonra da satabileceğimiz oyuncu lazım diye.30 yaşındaki adam en az 5-6 sezon daha oynayabiliyor, bizim ülkede 30 oldu mu topçuyu bağkur emeklisi gibi görmeye başlıyorlar hemen.
İnançla alakası yok boey gibi demek isteniyor karı kız olayı yok içkisi yok sadece işinde gücünde.İnancı için gelecekse orada kalsın. Bize başarı için gelecek adam lazım.
Ne anlatiyorsun Necati?namaz kilan oruc tutan müslümanim diye gecinen yabanci uyruklu hicbir vatandas su ülkeye sokulmamali
futbolcuyu gectim normal insan bile gelmesin abi
3'luden başka olmaz zaten apo'nun form durumu aşağıda ama ayak kalitesi bu ligin üzerinde sanchez-skriniar pres'te sıkıntı yaşayabiliriz.Skriniar gelince bence tekrar ucluye donecek Okan Buruk,
Sanchez--Skriniar--Abdulkerim
--Baris---------------------------------Jakobs--