Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle katılmıyorum, adam oynamadıkça kötüye görünüyor. Devamlı oynasa belli standarta katkı verir. Geçen sene ful oynadı onunla şampiyon olduk
Onunla şampiyon olmak onun sayesinde olduk demek değil ki. İdare eden topçulardan biriydi sadece. Demirbay pili bitmiş selçuk inan'a benziyor biraz. Ağır ve çevikliği dibe vurmuş durumda. Ağır topçu da bize uygun değildir zaten

Yok millet anlamıyor bir ara tarafta dua ediyordu demirbay ikinci yarı oyuna girmesinde gol yemeyelim diye
Sarayida 4 ay oynatma son 15 koy sarada mac ritmini yakalayamaz birde onune sara geldigi icin adam kisa surede birseyler yapmaya calistigi icin sacmalidigida oldu gorun demirbay hepinizi mahcup edecek

Yok yahu ,maçlarını izleyen biri olarak söylüyorum bu dediğiniz şey sadece kağıt üstünde, sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum tadic ve dzeko olmasa tezegi avuclarlar sahay oyun aklı koyup skor yapmalarını sağlayan bu 2 fosil, kağıt üstünde iyi gibi görünen çok oyuncu var ama büyük çoğundan verim alamıyorlar tabi bundan mounun da etkisi var
Diğer oyuncular okan hocanın elinde olsa fişek gibi olur oğuz irfan ismail mert vs

Yok millet anlamıyor bir ara tarafta dua ediyordu demirbay ikinci yarı oyuna girmesinde gol yemeyelim diye
Fbye 10 kişi yenilmemizin baş sorumlusu da bu 10-10 oynandı bunun yüzünden

Gider ya sahada dolanır,ya tehlikeli yerde faul yaptırır,ya penaltı yaptırır,ya tutmadığı adamdan gol yeriz,ya top kaybı yapar kontrada yeriz

Bu adam oynamayacak

Sarayida 4 ay oynatma son 15 koy sarada mac ritmini yakalayamaz birde onune sara geldigi icin adam kisa surede birseyler yapmaya calistigi icin sacmalidigida oldu gorun demirbay hepinizi mahcup edecek
Aynen öyle sarayı da oynatma bakalım ne oluyor, çok doğru tebrikler 👍

Diğer oyuncular okan hocanın elinde olsa fişek gibi olur oğuz irfan ismail mert vs
At sahibine gore kisner bencede oyle

Gecen Seneki Irfan Fred Nerde bu seneki nerde hoca uyumu ciddi onemli

Davinson sakatlandiginda bittik dedik Nelson aldi yurudu

Demirbayada sans geldi kullanacaktir
Ayrica sakatlik olacak su anda olmasi hayirli mac programi nispeten zayif 20 subatta tam kadro olsak yeterli

kerem yüzünden kasımpaşa maçını verdik 3 0 dan hemde.Asla Galatasarayın topçusu olmamalı 1 verse 2 3 götürür bizden.Berkan oynasın daha iyi

Fbye 10 kişi yenilmemizin baş sorumlusu da bu 10-10 oynandı bunun yüzünden

Gider ya sahada dolanır,ya tehlikeli yerde faul yaptırır,ya penaltı yaptırır,ya tutmadığı adamdan gol yeriz,ya top kaybı yapar kontrada yeriz

Bu adam oynamayacak
Alakasi o mac ziyech abdulkerim hatta toreira ve diger nerdeyse tum oyuncular rezil oynadilar
O mac rahavet maciydi kim oynasa kazanamazdin Uc idmanla maca cikarsan sampiyonluk kutlarsan olacagi budur o macin tum vebali okan burugun sirtindadir super kupadaki besiktas maci gibi

LYON MAHKEMEDEN RED YEMIS

ALAYIM GURCU STARIMI

Lemina kadroda olsa hiç kasılmazdık şimdi..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

kerem yüzünden kasımpaşa maçını verdik 3 0 dan hemde.Asla Galatasarayın topçusu olmamalı 1 verse 2 3 götürür bizden.Berkan oynasın daha iyi
Muthis demirbay yuzunden verdik maci dimi
O mac okan hoca acaip rotaston yapti rigas maci diye osimhen devrede cikmasa yine rahat kazanirdik devrede mac 3-1 iken toreira davinsonu soksa yarim saat oynatsa yine kazanirdik kaybettigimiz tum maclarsa genelde hocamiz hataliydi

Mertens'e savunmada büyük iş düşecek

Muslera
Sallai Sanchez Abdul Jacobs
Kaan Torreira
BAY Mertens Yunus
Osimhen

Sallai ve BAY bol bol bindirecek, Yunus da soldan içeri girip defansı şaşırtacak

Topcular antremana cikmasin arkadaslar, sakatlik olabilir.

Muthis demirbay yuzunden verdik maci dimi
O mac okan hoca acaip rotaston yapti rigas maci diye osimhen devrede cikmasa yine rahat kazanirdik devrede mac 3-1 iken toreira davinsonu soksa yarim saat oynatsa yine kazanirdik kaybettigimiz tum maclarsa genelde hocamiz hataliydi
kazanınca topçular kaybedince hoca yani.Valla ben bu kerem denen topçuyu geçen sezon ki son dakikakalrda yok yere yaptırdığı penaltıdan beri sevmiyorum sivas maçından beri yani.Adamın olumlu tek hareketş yok pas yok fizik mücadele yok halil gibi suratsız negatif enerji salıyor bana.Sevmiyorum takıma zarar verdiğini düşünüyorum

Sallamasyon olma ihtimali yüksek ama böyle bişey var
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ahh evladim benim.Zamaninda norwich de kafir kdbsi gibi takiliyordu.Gecen seneyi ful sakat gecirdi bu sene cok az sure aliyor guncel halini hic bilmiyorum ama muthis bir potansiyeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt