Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eksikler çözülmeli, çözülmezse dahi bu karaktersiz şahsiyetsizlere karşı yönetim dahil Okan Buruk’un yanında olacağız.
Bu gerizekalılar yıllar geçti anlayamadı bize saldırırsan biz daha çok kenetleniriz. Sen en son maçını 20 bin kişiye oynamışsın biz her yerde en iyi şekilde en güçlü şekilde destek veriyoruz. Analarınızı saklayın fenerliler çok daha sağlam geliyoruz

Bu ara transfer dönemi ciddi takviye yapmamız lazım, şunların bir sıkımlık ömrü kaldı 2 maç daha kötü gitseler işemeli sıçmalı ayinleri kana bulanacak. 1 hafta nefes alabildiler diye günde 7 tane gs paylaşımı yapıyorlar. Siz bakmayın gitmezler diyenlere 20 puan fark çaksak kadıköy ömürlük aşağı inecek ali ile acun şuan kazığın tam ucunda duruyorlar. Korkunç bir algı var üzerimize parası pulu neyse 3 tane sağlam adam çekip son yumruğu vurup işi bitirmemiz lazım. Bu sezon şampiyon olursak bunlar bir 10 yıl daha toparlanamayacaklar şu imkanı tepmeyelim. Sezon başı avrupa hayali ile yanıp tutuşuyordum onu bile rafa kaldırdım şuan önceliğim kesinlikle lig.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt