Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.377
- 2.264
- 2.278
Bu sapma muhabbeti etkiler mi acaba bizim transferleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gouriyi izleyeceğim diye reims-nice maçına baktım 15 dk renneste oynuyormuş herif
Gouriyi izleyeceğim diye reims-nice maçına baktım 15 dk renneste oynuyormuş herif
Küfürlü görüntüleri varmis galiba. Birde ödedigin yarisi menere gidiyormus.İstersek Berke‘yi alirmisiz
Etkiler tabiBu sapma muhabbeti etkiler mi acaba bizim transferleri.
Bunu çözmek zor değil, Berkeyi 1 milyona Kutucuyu 10 milyona alırsın, fbye ot yemek düşer o zaman.Küfürlü görüntüleri varmis galiba. Birde ödedigin yarisi menere gidiyormus.
Görüntüleri ne yapacagiz?Bunu çözmek zor değil, Berkeyi 1 milyona Kutucuyu 10 milyona alırsın, fbye ot yemek düşer o zaman.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O ayrı bence o yüzden bile alınmaz ama almak istersek çözüm yolu var yani.Görüntüleri ne yapacagiz?
dynamo kiev-shaktar maçını mı açtın?Gouriyi izleyelim bakalim
Gouiri mi blas mi anlatirsin devrede.Gouriyi izleyelim bakalim
Gouiri mi blas mi anlatirsin devrede.
dynamo kiev-shaktar maçını mı açtın?
Orada alacak oyuncu yok ,Arabi izleyerek sevabinaRennesle ilgili yorum yapan sallıyordur herifler topa degemiyor. Sporting-benfica maçına gectim
espriyi anlamağa çalışıyorum
bir süre önce gouri'yi izlemek için, futbolcunun oynadığı takımı karıştırmak suretiyle alakasız bir maçı açıp dakikalarca izlemiş ya.
ha anladım
hbrim yoktu
kelime esprisi sandım