Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 m diyorlar ama kimse vermez onu, ops kiralık çözülür aslındaChelsea'den Bir Genç Oyuncu Transferi Daha: Renato Veiga
Bence FIFA'nın bu işe bir dur demesi lazım artık. CL'deki B listesi gibi belli şartları sağlayan genç altyapı topçuları hariç bir takımın kirada olanları vs dahil sözleşmesi devam eden oyuncularının sayısına bir üst limit getirilmeli. Rakam kaç olur oturup düşünmedim, hesaplamadım ama bir...www.gscimbom.com.tr
Hiç öyle bir hava yokLemina bitmiş gibi bir hava var dışarıda.
Nuri istiyormus.30 m diyorlar ama kimse vermez onu, ops kiralık çözülür aslında
Yav Ziyech gitsin diyorsunuz. Yerine genç versiyonunu istiyorsunuz. Salın şu Kuzey Afrika tayfasını.Bu Amine gouri istikrarlı bir adamsa onu istiyorum. Onun oyun tarzı hoşuma gitti
Hiç öyle bir hava yok
Ciddi misinAlıntı yapma demedik mi birader? İlla istenmeyen sözler mi sarf edelim? Yürü git gece gece belanı benden bulma.
5 parmağın 5 ide bir değil adam Fransa'da dogmusYav Ziyech gitsin diyorsunuz. Yerine genç versiyonunu istiyorsunuz. Salın şu Kuzey Afrika tayfasını.
Nuri istiyormus.
15 é birakirlar sonraki satistan 50% pay eklerler.
Bu herifte ciddiyet yok zorbalamaya devam etCiddi misin
Kafam ufaktan güzel olmaya başladı. Yazdıklarımı fazla sallamayın.Ciddi misin
Ara ara ciddi komik oluyorsun ha kahkaha attimBu herifte ciddiyet yok zorbalamaya devam et
öttürmeCiddi misin
Baban yaşındaki adam için şu söylediklerin doğru mu senceBu herifte ciddiyet yok zorbalamaya devam et
Senin agresiflikKafam ufaktan güzel olmaya başladı. Yazdıklarımı fazla sallamayın.