Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oturduk avrupada transfer dönemi bitmesini bekliyoruz, her transfer dönemi bu rezillik bitmiyor.

Sonra ne oluyor vasat bir oyuncuya yıllık 2,5-3m euro para veriyoruz. Oh bari eksik kalmadık hiç yoktan iyidir diyoruz
Örnek sallai. O geliyor hiçbir şey oynamıyor ama abi en azında koşuyor müdadele ediyor diyorlar çıldırıcam ya paramızla rezil oluruz her transfer dönemi.

Tel ordada forma sansi bulamaz. Sezon sonuna kadar Chelsea bize kiralasin

Oturduk avrupada transfer dönemi bitmesini bekliyoruz, her transfer dönemi bu rezillik bitmiyor.

Sonra ne oluyor vasat bir oyuncuya yıllık 2,5-3m euro para veriyoruz. Oh bari eksik kalmadık hiç yoktan iyidir diyoruz
Örnek sallai. O geliyor hiçbir şey oynamıyor ama abi en azında koşuyor müdadele ediyor diyorlar çıldırıcam ya paramızla rezil oluruz her transfer dönemi.
Kişiler değişiyor fırsat transferi adı altında panik transferi mantalitesi değişmiyor. Çünkü profesyoneller yönetmiyor transfer sürecini. Erden Timur da ilk geldiğinde toydu tecrübesizdi, Hatipoğlu da aynı şekilde. Cenk’ten zaten bahsetmeye bile gerek yok

25 bütçen var diyelim dünyada topçu kalmadı sanki.He doğru 10m euro gidip jelerti bulurlar :D

Bu hafta haber çıkar ama Hatay maçından sonra 1 transfer açıklanır diye düşünüyorum. Asıl para verilecek oyuncu Avrupa maçları sonucunu bekleyebilir o maçlara göre plan değişebilir en basitinden mesela ilk 8 olursa daha farklı olmazsa daha farklı gibi ki bu da mantıksız olmaz.

Bu hafta haber çıkar ama Hatay maçından sonra 1 transfer açıklanır diye düşünüyorum. Asıl para verilecek oyuncu Avrupa maçları sonucunu bekleyebilir o maçlara göre plan değişebilir en basitinden mesela ilk 8 olursa daha farklı olmazsa daha farklı gibi ki bu da mantıksız olmaz.

elye wahi

Bende Gerçekten çok abartıldığını düşünüyorum.Hala anadolu takımında oynamakla bizde oynamak arasında ciddi bir fark olduğunu senelerdir kavrayamadık.
Kesinlikle kötü diyemem romulaya.Fakat şu an bizim ihtiyacımız değil.
Ama şurası bir gerçek ilk 11’i doğru bir şekilde oluşturduktan sonra bu tarz genç oyuncularda denemeler yapmalıyız.
Yav ustad neyin denemesi adama 10 milyon cekerler deneme yapacaksan adami brezilyada iken bulup bedavaya getireceksin bu adamlarla deneme yapilirmi hayatinda 1 milyon euroyu bir arada gormeyenler 10 milyon verelim diyor

Jelertde gorduk para kiymetli denemeyi ucuz adamlarla yapacaksin scout bu yuzden var

elye wahi kim ya

Allahım bunlar illa bir kazık sokacak belli oldu!!

Galatasaray o parayı veriyorsa NET adam alacak NET!!!!

Elye wahiyi hangi paraya verecekler de biz alacaz? Kiralık da vermezler bu kadar bonservis ödenmiş birini. Ben izlemedim izleyen varsa benzer bir profil söylesin lütfen. Bizim 6 8 oynayacak biraz teknik biraz hırslı oyuncuya ihtiyacımız var 60 tan sonra mertens out yeni eleman in sara oos hem defans anlamında takım dirilesir. Kerem ile olmuyor ağalar olmuyor. Benim hakkım olsa bir 6 8 bir sol stoper bir de sağ bek ya da gezici santrfor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt