Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyon yedek copune bu kadar fazla para verilmez

iyi haber

lyon kahpe 1 kulub
transferde de bjk karsisindada domaldi daha ne olsun

lan kadroda yedekten girecek adam yok ilk 11den de 5 kişi sınıra gelmiş.

hiç mi düşünen yok arkadaş anlamıyorum.

gözümüzün önünde altın tepside duran fırsatı resmen elimizin tersiyle ileteceğiz böyle giderse.

yok deplasmanda iyi oynuyoruz ayaklarını geçelim

göztepe samsun trabzon beşiktaş deplasmanlarında görücem sizi şu kadroyla devam edersek

Valla gölge etmesin de skandallarıyla başka ihsan istemez yazın da river miver ordan bi takıma satarız

Osi de gidecek,yeni sezonda forvetimiz batshuayi olacak

Sen beğeniyodun en azından koşuyo diyodun hatırladığım kadarıyla hala aynı fikirde misin
Batshuayi mi ? son macta mucadele etti dedim cunku normalde ruh gibi bir adam laubali o mac ozelinde soylemistim kupa maci

Asla birinci forvet olacak adam degil
Ama bizim vefali yonetim icardiyi asla birakmaz
Bence ilk teklifte satilmali adam ilk geldiginde nasil hazirdi fisek gibi demek ki

Psg olunca fitnesada girmis calismista
Adam bu ligi kucuk goruyor ben sahada dolasirim sakat sakat bile gol krali olurum diyor

Ilk senesi haric tamamen yatista capraz bagdan sonra onuda verirmi bilmiyorum ama avrupada basari istiyorsak sezon sonu hayvani parayi santrafora yatirmaliyiz icardi ile avrupada basari gelmez cogu mac sahada dolaniyor

1736861198788.webp

Mika denen aptal neden gelmem istemiyor acaba

adam son 10 dk giriyor oyunlara

Rashford tarzi adamlari almayacaksin gelse bile
Adam turkiyeyi kucuk gorecek vasifta hirs azim bekleme bir an once avrupaya donmeye bakar

Osimhen gibi gozunden ates cikan adam alacaksin eger makul rakamlara inerse

Icardi Batshuayi hepsinden cikip osimheni almamiz lazim Avrupa basarisi boyle gelir

Yoksa top gelsin vurayim diyen golculerle is yurumuyor o devir bitti atlet degilsen kosmuyorsan yenilmeye mahkumsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt