Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarıdaki ankette correa 1. Tercih olmuş forum üyeleri tarafından. Burdan da şunu anlamış olduk bizim kulüpte camia olarak yaşlı futbolcu fetişistligi var. Kimse yiaaa 29 daha genç demesin.
Tam tersi bizim taraftarda artık genç oyuncu fetişi var. Ankette en kaliteli topçu seçilmiş doğal olarak

Ligin kalitesi beni düşündürüyor. Bu ligi domine etmesi, yüksek bedelleri hakettiği anlamına gelmez bence.

Romulo tabiki iyi oyuncu ama bence lig içinden özellikle yabancı hücumcu alırken bir tavan fiyat prensibimiz olmalı ve onu geçmemeliyiz.

Bu arada tüm bunları bizim için yazıyorum.

Şampiyonluk için ömründen verecek bir takımın, transferde kendisine doğru rakamlar vermeyeceği de malum zaten.
Ben zaten kiz tarafinin oglan tarafini soguslemesini dogru buldugumu spyluyordum. Bayerne Boey'i 35'e iyi caktik mesela. Onumuzdeki sezon takimda kalip kalmayacagi bile malum degil. Fener mesela kutucuyu ya da bir baskasini kendilerini sampiyon yapacagini bilse degil 10, 15 bile verir yani. Ama biz vermeyelim tabi ki. Tuy siklet sagbeke gidip 10 milyon vermemeliydik. Bi kere verince hep istiyolar. Isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu. Al iste sirf guya o parayi harcamak zorundaydik diye Diagne'ye 13 milyon verdik. Herif elimizdr avucumuzda ne varsa aldi o gun. Bugun herhalde bir 23 milyon isterdiler. Bizimkiler de verirdi.

İnternet futbol terimleri jargonunda dönem dönem bir anda popülerleşen ve herkesin sanki 40 yıldır kullanıyormuş gibi hiç yabancılaştırmadan neredeyse her cümlesinde kesin olarak kullandığı "söylemler" çıkıyor zaman zaman.

Versatil
Geçiş oyunu
Çekmek
Çıkmak

Örneğin.

Şimdi de "bagajı olmak".

Ulan büyü gibi bir şey yaw, birinden duyuyorum ya, sonra binlerce kişi kullanmaya başlıyor. Ulan daha dün yoktu böyle bir şey.

Nasıl başarıyorsunuz şunu lan :d

İnternet futbol terimleri jargonunda dönem dönem bir anda popülerleşen ve herkesin sanki 40 yıldır kullanıyormuş gibi hiç yabancılaştırmadan neredeyse her cümlesinde kesin olarak kullandığı "söylemler" çıkıyor zaman zaman.

Versatil
Geçiş oyunu
Çekmek
Çıkmak

Örneğin.

Şimdi de "bagajı olmak".

Ulan büyü gibi bir şey yaw, birinden duyuyorum ya, sonra binlerce kişi kullanmaya başlıyor. Ulan daha dün yoktu böyle bir şey.

Kiskanma n'olur, influencer ol senin de olur

Ben futboldan anlamam Gs dışında kimseyi takip etmem rdaş defaatle belirttim.

Ali Ece söyleyince hoşuma gitti.

Yorumla topçuyu
Şu an asabiyet seviyem

1736874878904.webp

Bu olay 2-3 defa oldu, onlar da geçen sene. Bu sene zaten hem yedekler zayıf hem de 2 maçta puan kaybı yaptık
Puan kaybını az yaptık diye olmamış olmuyor. Bu sene de oyuncu sokmadığı için goller yedik. Son maç dahil goller geliyorum dedi.

Kasımpaşa maçında 3-3 olmasının sebeb taktiksel hata, sara, yunus, peşine de tek tehlike yaratan adam icardiyi çıkarınca takım ne top tutabildi ne atağa çıkabildi.

Eyüp maçında gol ben geliyorum diye bağırdı gol yedikten sonra değişiklik yaptık.
Bodrum maçında atak üstüne atak yerken son dakikalarda direkten top döndü sonra 2 değişiklik yaptık.

Kazanmış olunca bunlar olmamış sayılmıyor maalesef.

Trabzon maçında ilk yarının sonu ikinci yarının başına hiç iyi başlamadık burada değişiklik lazım olduğunu yazdık. Göz görüyordu peşine 2 gol yedik.

Göztepe maçında da yer yer döküldük maalesef son dakikalar yine yüreğimiz ağzımızda maç bitirdik. 90+2 de oyuncu değiştirdik.

Son Başakşehir maçında da benzer hikayeler vardı. Takım beni değiş dediği her dakika gol yedik bu sene.

Zaten orta sahanın destek diye bağırmadığı maç 3-4 tane falandır.

Bazı karekterli ve yenilmeyi kabul edemeyen oyuncular ve iyi bir şansa sahip olduğumuzu kabul etmek gerekiyor.

Kazandık diye halı altına bazı şeyleri atmamak gerekiyor. Değişiklik konusunda maalesef zayıfız bu oyuncu olsa da öyle olmasa da. Kenarda berkan, bats, nelsson gibi 3 oyuncu oluyor ve bunların 3ünün oyuna girmediği maçlar bile izledik biz. Lükse bak ilk 11inde bu üçlü kadar oyuncusu olmayan takımlar var.

Bazı şeyleri de çok erken tükettik. Bats oynayamıyor gitsin, Berkan solda formu düştü defolsun. Nelsson yedek kaldı adapte olamıyor hain defolsun.
Demirbay keza öyle.
Bende zaman zaman bunları yaptım yalan yok.
Şimdi takıma bakınca da kendimize hikaye yaratmak istiyormuşuz gibi de gelmiyor değil.

Bu 4 adam yedek zaten hepi topu 5 oyuncuyu sokuyorsun sahaya. Kalanlarda hiç vasıf yok demek oluyor bu ve biz bu vasıfsızları eritmek için hiç hamle yapmıyoruz.

Şampiyonluk kovalayan takımda 3. kalite hiç oyuncu olmaz mı direkt 4. kalite ya sıfır verim ya yeteneksiz 5-6 adam olmamalı.

Danmarkada çatır çatır savaşan hamle yapan herif bizde izliyorsa bazı şeyleri de düşünmek lazım.

Örneğin her önüne gelenin mevkisini değişiyorsak jelert gibi bazı oyuncuları da değiştirmeliyiz. Maç başı -2 katkı veriyorsa bunu 1'e çıkarabilmek de elimizde. Farklı özelliklerini farklı bölgelerde kullanmak gerekiyor.

sağ beke malheiro'yu mu alsak napsak

Versatil
Geçiş oyunu
Çekmek
Çıkmak

Örneğin.

Şimdi de "bagajı olmak".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt