Bu olay 2-3 defa oldu, onlar da geçen sene. Bu sene zaten hem yedekler zayıf hem de 2 maçta puan kaybı yaptık
Puan kaybını az yaptık diye olmamış olmuyor. Bu sene de oyuncu sokmadığı için goller yedik. Son maç dahil goller geliyorum dedi.
Kasımpaşa maçında 3-3 olmasının sebeb taktiksel hata, sara, yunus, peşine de tek tehlike yaratan adam icardiyi çıkarınca takım ne top tutabildi ne atağa çıkabildi.
Eyüp maçında gol ben geliyorum diye bağırdı gol yedikten sonra değişiklik yaptık.
Bodrum maçında atak üstüne atak yerken son dakikalarda direkten top döndü sonra 2 değişiklik yaptık.
Kazanmış olunca bunlar olmamış sayılmıyor maalesef.
Trabzon maçında ilk yarının sonu ikinci yarının başına hiç iyi başlamadık burada değişiklik lazım olduğunu yazdık. Göz görüyordu peşine 2 gol yedik.
Göztepe maçında da yer yer döküldük maalesef son dakikalar yine yüreğimiz ağzımızda maç bitirdik. 90+2 de oyuncu değiştirdik.
Son Başakşehir maçında da benzer hikayeler vardı. Takım beni değiş dediği her dakika gol yedik bu sene.
Zaten orta sahanın destek diye bağırmadığı maç 3-4 tane falandır.
Bazı karekterli ve yenilmeyi kabul edemeyen oyuncular ve iyi bir şansa sahip olduğumuzu kabul etmek gerekiyor.
Kazandık diye halı altına bazı şeyleri atmamak gerekiyor. Değişiklik konusunda maalesef zayıfız bu oyuncu olsa da öyle olmasa da. Kenarda berkan, bats, nelsson gibi 3 oyuncu oluyor ve bunların 3ünün oyuna girmediği maçlar bile izledik biz. Lükse bak ilk 11inde bu üçlü kadar oyuncusu olmayan takımlar var.
Bazı şeyleri de çok erken tükettik. Bats oynayamıyor gitsin, Berkan solda formu düştü defolsun. Nelsson yedek kaldı adapte olamıyor hain defolsun.
Demirbay keza öyle.
Bende zaman zaman bunları yaptım yalan yok.
Şimdi takıma bakınca da kendimize hikaye yaratmak istiyormuşuz gibi de gelmiyor değil.
Bu 4 adam yedek zaten hepi topu 5 oyuncuyu sokuyorsun sahaya. Kalanlarda hiç vasıf yok demek oluyor bu ve biz bu vasıfsızları eritmek için hiç hamle yapmıyoruz.
Şampiyonluk kovalayan takımda 3. kalite hiç oyuncu olmaz mı direkt 4. kalite ya sıfır verim ya yeteneksiz 5-6 adam olmamalı.
Danmarkada çatır çatır savaşan hamle yapan herif bizde izliyorsa bazı şeyleri de düşünmek lazım.
Örneğin her önüne gelenin mevkisini değişiyorsak jelert gibi bazı oyuncuları da değiştirmeliyiz. Maç başı -2 katkı veriyorsa bunu 1'e çıkarabilmek de elimizde. Farklı özelliklerini farklı bölgelerde kullanmak gerekiyor.