Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki ihtimal var.

1- Ya her zamanki gibi plansız programsız gidiliyor, ne yaptığımız belli olmadığı için de kimseyi bitirme noktasına getiremedik. (Bu yüksek olasılıklı olan ihtimal)

2- Ya da karşı tarafın eline koz vermemek için operasyonları büyük bir gizlilik ile yönetiyoruz. (Bu çok düşük ihtimal)

Ne olursa olsun, işin sonunda göreceğiz.
1.ihtimal ışıl ışıl parlıyor...

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sol stoper ariyorsak gecen sene cikis yapan Fenerin elediği Alman takimindaki Japon cok iyiydi.

Onu mutlaka dusunmek lazim.

İki ihtimal var.

1- Ya her zamanki gibi plansız programsız gidiliyor, ne yaptığımız belli olmadığı için de kimseyi bitirme noktasına getiremedik. (Bu yüksek olasılıklı olan ihtimal)

2- Ya da karşı tarafın eline koz vermemek için operasyonları büyük bir gizlilik ile yönetiyoruz. (Bu çok düşük ihtimal)

Ne olursa olsun, işin sonunda göreceğiz.
Okan hoca sinyali basın toplantısında verdi aslında transfer sürecini gizlilikle yürütmeliyiz diye. Yönetime değil ama Okan hocaya inanmak istiyorum ki zaten sonrasında söylentiler ve spekülasyonlar biraz kesildi. Bu yaz çok fazla bilgi sızdığı için beceremediler. Cenk Ergün işin altından kalkamadı.

kırmızı nedir üstat
Kırmızı ama Dursun'a
ozgur-ozel-745x465-jpg-1736434247.webp

Hadi adam alamıyoruz da neden yollayamiyoruz onu anlamiyorum.
Yusuf ile ziyesh kac aydır yoklar Okan hoca belli ki ikisini de oynatmayacak ne diye kadroda bu adamlar
Jelert olmayacak belli ki kiralayalim eski kulübüne yada varsa teklif yollayalım.
Takımda eksik çok dua edelim ki yerli oyuncular bir kaç mevkide oynayabiliyor.
Hala sağ bek yok takımda torrera ya birsey olsa yedeği yok osimhen e birsey olsa batsuai ne katkı verecek belli değil.

Bu kafayla bırak avrupa da başarıyı ligi bile tutamayabiliriz.
Tehlikeli sularda yüzüyor yine yönetim
Keyifleri bilir. Okan hoca sayesinde büyük başkan oldu. Okan hoca tökezlerse veya ayrılırsa yaptıkları ve yapmadıkları unutulmaz. Anında postalarlar.

Umudum kalmadi benim. Bari avrupaya yazilacak topculari yetistirsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt