- 3 Haziran 2015
- 56.929
- 66.057
- 4.143
TUTAr mi?Fb tutayı almış bize istiyordum çok iyi adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TUTAr mi?Fb tutayı almış bize istiyordum çok iyi adam
Üçlüde kaan yerine çok iyi olurdu. Fb de 3lü oynayacağını tasdiklemiş durumdaTUTAr mi?
Kolpayı birakalım daha düne fb ile ismi gecene kadar bir kere alalim yazdigini gormedimFb tutayı almış bize istiyordum çok iyi adam
UEFA Avrupa ligi kazanma hayali böylelikle bitmiş oldu.
Yazmadım pahalıdır diye hiç dillendirmedim biz de o parayı vermeyiz zaten kaça alacaklar acaba 12 aşağısı falan bırakmazlarKolpayı birakalım daha düne fb ile ismi gecene kadar bir kere alalim yazdigini gormedim
Hiç bir şey anlamadımÜçlüde kaan yerine çok iyi olurdu. Fb de 3lü oynayacağını tasdiklemiş durumda
18-20 bonus diyolarYazmadım pahalıdır diye hiç dillendirmedim biz de o parayı vermeyiz zaten kaça alacaklar acaba 12 aşağısı falan bırakmazlar
Oha çok vermişler ama oynayan hazır adam devre arası böyle çakarlar anca. Adamlar theateyi üç kuruşa aldı ticarete bak müthiş18-20 bonus diyolar
Frankfurt adam saplamada bu işin piriOha çok vermişler ama oynayan hazır adam devre arası böyle çakarlar anca. Adamlar theateyi üç kuruşa aldı ticarete bak müthiş
18+ bonus deniyor. Tuta denen kişi sanırım hızıyla iş yapan biri hava toplarında da çok kötüymüş zaten 3'lüde de bize uymazmış. Rakipler artık bize karşı uzun topla oynamaya başladı alacağımız stoperin önde oynama özelliğinin yanında hava toplarında da iyi olması lazım.Yazmadım pahalıdır diye hiç dillendirmedim biz de o parayı vermeyiz zaten kaça alacaklar acaba 12 aşağısı falan bırakmazlar
Bunlar şimdi 1 tane daha mı stoper alacaklar? Adamlarda bitmeyen limit var resmen. 2 stopere 30 m civarı para gömecekler deseneFrankfurt adam saplamada bu işin piri
Böyle bi stoper mevcut düzende 20 m eurodan aşağı değil18+ bonus deniyor. Tuta denen kişi sanırım hızıyla iş yapan biri hava toplarında da çok kötüymüş zaten 3'lüde de bize uymazmış. Rakipler artık bize karşı uzun topla oynamaya başladı alacağımız stoperin önde oynama özelliğinin yanında hava toplarında da iyi olması lazım.
Aynen knk 1 tane daha alacaklarmış dansoya çalisiyorlar herhalde bir 25 de oraya bayılacaklarBunlar şimdi 1 tane daha mı stoper alacaklar? Adamlarda bitmeyen limit var resmen. 2 stopere 30 m civarı para gömecekler desene
Oha 2 stopet 40 m euro muAynen knk 1 tane daha alacaklarmış dansoya çalisiyorlar herhalde bir 25 de oraya bayılacaklar
hyrRashford u istemezmisin