Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bende de internet var rtaş :asd:

Coritiba'nın mallığı da olabilir

Menajerlik bir durum yok oyuncunun yüzde yüzü Botafogo'nunmuş. Genelde garip gurup menajer ilişkilerinde oyuncunun yüzde 20'si 30'u falan menajerin oluyor

Bi gariplik var ama

Igoru nasil begendin lan bali bektas

seni oyuncu begendirmek imkansiz

"Bir omur daha lazim vefatimizdan sonra. Cunku bu omrumuzu sadece umutlanmakla gecirdik."

Angelino alındığında ona en yakın veriye sahip oyuncu köhn müş 6 ay sonra da onu aldık

Mikautadzenin verilere bakarak hücum için listemizde kim var hepsini bulabiliriz,gouri mouri de varsa doğru işte bitti gitti

İstatistikle haşır neşir olanlar bi baksın
Bu analizle yaklaşıp Evann Guessand ismini yazmıştık birkaç gün evel rtaş.

Videolarda sanki 9 no gibi duruyor. Yani daha cok santrafor gibi. Gabriel jesus tipi. Yorumlara öyle yazmislar. Profil olarak dogru adam olmayabilir. Bu yüzden skills vidsde kimsenin hosuna gitmiyor sanki :asd:

Tsye gol makinesi diye alınan teofiloyu hatırlar mısın ona acayip benzettim. Geçen sana adamın eplye gideceğini götten sıkmıştım, adamı ilk defa şimdi izledim bi topçunun koşuşundan ne mal olduğunu anlarım. Teofilodan bile kötü bu
Teofilo gol makinesiydi zaten

Kaçıp gitmese TS şampiyon olurdu şikeye rağmen

Igor Jesus da aynı Teofilo Gutierrez gibi #iyitopçu

Santiago Castro diyenler olmuş

Arkadaşlar minimum €40m

Zaten Inter falan istiyor diye biliyom

Geçiniz

şu an aranan 9.5 numara dediğimiz olayın zirvesi lautaro martinez ve julian alvarez. Yani arjantinliler.

Madem 20-25 milyon harcanacak bu profile neden Arjantin piyasasına bakılmıyor acaba ? Santiago castro denmiş mesela yukarıda. O da 15 milyona geldi Avrupa’ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt