Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.878
- 36.375
- 2.773
şu leminayı hala niye almadık anlamadım
exden next olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu leminayı hala niye almadık anlamadım
Gsyi bitirmeye yemin etmişsinizexden next olmaz
Sen kafanda bambaşka bi futbol evreni yaşıyorsun hacı abiTeofilo gol makinesiydi zaten
Kaçıp gitmese TS şampiyon olurdu şikeye rağmen
Igor Jesus da aynı Teofilo Gutierrez gibi #iyitopçu

-Evef mls olayı gercekşu transfer olarak en doğru çıkmaya yakın olan Zaha'nın MLS trasnferi herhalde.
Zaniolo'nun zavazingosu devreye girdi mi ? onun parası hemen mi sezon sonuna kadar mı ?
bunlar zaten kontenjanı etkilemeyen transferler.
Yusuf / Ziyech vs gelişmesi olmazsa zaten yabancı transfer yok.
-Evef mls olayı gercek
-Evet satin alma opsiyonu devreye girdi. Para yaz transfer dönemi acilir acilmaz hesapta
-evet kontejan etkilemiyor
-ziyech arabistan yolcusu transfer gercek.
Bu wahi abartılıyor.Marsilyada kadroya giremiyor.Top kontrolü zayıf benimde dikkatimi çekti..Her izlediğimde çok vasat performans veriyor.Hızı var ama çok para vermmişler buna.Sofascore, Wahi nin zayıf yönleri Top kontrolü yazmış hiç izlemedim ama bu doğruysa kötü bence.
Kap kapali, 3-4-5 subat aciyoruzbi dk yav kimse sormadıysa nöbet nöbet olmaz.
KİME ALDIK
+ videoda bile topu hep ayağından fazla açıyor.Bu wahi abartılıyor.Marsilyada kadroya giremiyor.Top kontrolü zayıf benimde dikkatimi çekti..Her izlediğimde çok vasat performans veriyor.Hızı var ama çok para vermmişler buna.
Aradığınız tarzmı tartışılır.
Benim anlamadığım hala biz beden fprvet oyuncusu alıyoruz.Gene planlamada hatalar yapılacak belli.
Hala dörtlü oynuyoruz çıkan isimlere bak.
Niye ne fark ediyor ki Ajax maçı?Ajax ile 30 Ocak günü maç yapıyoruz. Bu tarihe kadar transfer beklemesin kimse. D. Kiev ve Ajax maç sonuçlarına göre aksiyon alacaklardır. EPL, La Liga, Seria A kapanmadan bizimkiler harekete geçmez.