Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu transfer olarak en doğru çıkmaya yakın olan Zaha'nın MLS trasnferi herhalde.

Zaniolo'nun zavazingosu devreye girdi mi ? onun parası hemen mi sezon sonuna kadar mı ?

bunlar zaten kontenjanı etkilemeyen transferler.

Yusuf / Ziyech vs gelişmesi olmazsa zaten yabancı transfer yok.

bi dk yav kimse sormadıysa nöbet nöbet olmaz.

KİME ALDIK

Günaydın

Rüyamda walker, skriniar ve guriyi alıyoduk. Uçak ilk ingiltere oradan parise iniyodu ordan da istanbula gelip 3ü birlikte uçaktan iniyodu fbliler dahil uçağı takip ediyordu flightradar hesabı en çok takip edilen uçak diye twit atıyodu

Sonra uyandım donda bir ıslaklık :uhu:

şu transfer olarak en doğru çıkmaya yakın olan Zaha'nın MLS trasnferi herhalde.

Zaniolo'nun zavazingosu devreye girdi mi ? onun parası hemen mi sezon sonuna kadar mı ?

bunlar zaten kontenjanı etkilemeyen transferler.

Yusuf / Ziyech vs gelişmesi olmazsa zaten yabancı transfer yok.
-Evef mls olayı gercek
-Evet satin alma opsiyonu devreye girdi. Para yaz transfer dönemi acilir acilmaz hesapta
-evet kontejan etkilemiyor
-ziyech arabistan yolcusu transfer gercek.

Okan hocanın Osimhen’in yanında İcardi’ye verdiği rolü iyi yapabilecek gibi gözüküyor İgor Jesus

-Evef mls olayı gercek
-Evet satin alma opsiyonu devreye girdi. Para yaz transfer dönemi acilir acilmaz hesapta
-evet kontejan etkilemiyor
-ziyech arabistan yolcusu transfer gercek.
22745.jpg

Tier A (bilen biliyor)

Sofascore, Wahi nin zayıf yönleri Top kontrolü yazmış hiç izlemedim ama bu doğruysa kötü bence.
Bu wahi abartılıyor.Marsilyada kadroya giremiyor.Top kontrolü zayıf benimde dikkatimi çekti..Her izlediğimde çok vasat performans veriyor.Hızı var ama çok para vermmişler buna.
Aradığınız tarzmı tartışılır.
Benim anlamadığım hala biz beden fprvet oyuncusu alıyoruz.Gene planlamada hatalar yapılacak belli.
Hala dörtlü oynuyoruz çıkan isimlere bak.

Ajax ile 30 Ocak günü maç yapıyoruz. Bu tarihe kadar transfer beklemesin kimse. D. Kiev ve Ajax maç sonuçlarına göre aksiyon alacaklardır. EPL, La Liga, Seria A kapanmadan bizimkiler harekete geçmez.

Bu wahi abartılıyor.Marsilyada kadroya giremiyor.Top kontrolü zayıf benimde dikkatimi çekti..Her izlediğimde çok vasat performans veriyor.Hızı var ama çok para vermmişler buna.
Aradığınız tarzmı tartışılır.
Benim anlamadığım hala biz beden fprvet oyuncusu alıyoruz.Gene planlamada hatalar yapılacak belli.
Hala dörtlü oynuyoruz çıkan isimlere bak.
+ videoda bile topu hep ayağından fazla açıyor.

Ajax ile 30 Ocak günü maç yapıyoruz. Bu tarihe kadar transfer beklemesin kimse. D. Kiev ve Ajax maç sonuçlarına göre aksiyon alacaklardır. EPL, La Liga, Seria A kapanmadan bizimkiler harekete geçmez.
Niye ne fark ediyor ki Ajax maçı?

ilk 8e giremezsek iki ekstra maç oynayacağız başka bir farkı yok

İlginç bir dönem yaşıyoruz gündemdeki isimlerin nerdeyse hepsinin kusurları var. Bir sürü begenmeyen üye var. Üstelik tarihimizdeki en yüksek miktarları bayılacagımız bir dönem sonunu çok merak ediyorum. Hangisini alsak da birilerinin içine sinmeyecek ama İnşallah en iyisini alabiliriz.

Kutucu bizim seviyede oyuncu degil direk kaleye gitmeye calisan acaip yerlerden sut atan bir topcu akturkoglunun forvet hali gibi

9 Numara desen degil 10 Numara desen degil

Mertensin yaptigi isleri yapacak pas kalitesi yok

Laf olsun diye alinmis olur Emre akbabaya benziyor gerci akbaba 8 numara oynama ozelliklerine sahipti bu cocukta oda yok

Bosa para harcamis oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt