Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizim nerelerdeydin senSerdarım doğru anladıysam önerin zeytinlinin müebbet olması![]()
Bravo hocamSarayi bulduk dicem oda scouting'e girmez. Marefet sangareyi 700k € ya almak.
Gelsin, leminaya yedek olmaz cok para alir diyenler bu cocuga ses etmezler herhaldeAdamlar 700 bin euroya almışlar bu yaz salzburgdan birde biz niye bulamıyoruz böyle adamları.Hemen 5milyon yapmışlar herifi.Genç oyuncu kendine bakar fizik olarak,kerem demirbaydan çok daha ucuz hemde.
Bize duyum at bumut delircez4 Şubat gecesi biz transfere para harcamayıp Bankalar Birliğinden çıkıyoruz alın Aurier diyecekler.
Penisimmmm geldim bidenem sçsAzizim nerelerdeydin sen
Sara'yı ali yiğit önerdi diye bir laf dönüyor gs içerisinden haber alanlardan şaşırmam.Scout felan yok ya.Ya menejer önerisi ya birisi gelip kefil oluyor menejerlerden.Sarayi bulduk dicem oda scouting'e girmez. Marefet sangareyi 700k € ya almak.
Engelleyemez yav oyuncu istiyor oradanTunam Dursun Başkan Lyon başkanını engellemiş Zaha gelmesin diye merak etme her şey kontrol altında![]()
Geçmiş olsun amcaoğlu, sakarmısınBelim agriyo ya gözüme de duvardan toz girdi alt üstü bi lamba monte edecektim abv
Akanım anladığım kadarıyla montajda lambaya püf demişsinBelim agriyo ya gözüme de duvardan toz girdi alt üstü bi lamba monte edecektim abv
mika için teklif verip ardından engelliyormuşEngelleyemez yav oyuncu istiyor oradan
Kesinlikle olabilir o adamı izlemedim ama forumda kazma ama sağlam stoper deniyor iyi deniyor du