Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasatlık hastalığı kanserden beter , istifadan başkada tedavisi olmazfbnin ilgilendiklerine bak
pavloviç
tuta
talisca
gabriel jesus
jonathan
laporte
mitroviç
bizim ilgilendiklerimiz
miaukatze
arap amine
kriminal wahi
brezilyalı şaban
Erden Timur olsa tam tersi olurdu herşey!!!!
Vasatlık hastalığına yakalandıl artık geçmiş olsun!!!!
Lanet olsun ya lanet olsun!!!!
yok zaha ziyechmiş
sanki her transfer tutacak!!!
ki bu iki adamın skor katkısı 30 GOL!!!!
vasat sallainızın
scout harikası jelertinizin skor katkısı 2
lanet olsun bu vasatlara
yavaş yavaş eriyeceğiz böyle işte!!!!
Sil bu postuBiz getiremiyoruz , fb bu tarz topcuları ikna edebilse 5 yıl önce alırdı, Felix Pavlovic falan hayal onlar için rnkts
Kral kimde ne eksikse onunla ilgilenir, bizim ifb kadar bi transfere ihtiyacımız yok ki 11 bazında, bi stoper bi forvet bi tane de sağ bek olsa yeterli. İsimler de boş beleş isimler değil. Bi de yedek os iyi olur ama bakacağız.fbnin ilgilendiklerine bak
pavloviç
tuta
talisca
gabriel jesus
jonathan
laporte
mitroviç
bizim ilgilendiklerimiz
miaukatze
arap amine
kriminal wahi
brezilyalı şaban
Erden Timur olsa tam tersi olurdu herşey!!!!
Vasatlık hastalığına yakalandıl artık geçmiş olsun!!!!
Lanet olsun ya lanet olsun!!!!
yok zaha ziyechmiş
sanki her transfer tutacak!!!
ki bu iki adamın skor katkısı 30 GOL!!!!
vasat sallainızın
scout harikası jelertinizin skor katkısı 2
lanet olsun bu vasatlara
yavaş yavaş eriyeceğiz böyle işte!!!!
Hmm alırsın g.tu bklu Polonyalı beğenip gelmiyor ligimize , istesekle olmuyorSil bu postu
Ayrıca istesek ikisini de alırız
O tansiyonla Adamsı şaapadabilirdi baba dışarıdan bakarak yorumlanabilecek bir olay değil bu.Trans felan olacagi yok sizlere bir soru sormak isterim.Uefa zamani kucuktum haliyle hakim degilim fakat uzun zamandir finalde haginin rakibine vurup atilmasini bir turlu kendi mantigima oturtamiyorum.Comandante bu hareketi tarihimizin en onemli macinda neden nasil yapabilir,Finali kaybetsek hagi şuanki saygı ve sevgiyle anilmaya devam edilirmiydi sizce ?
Polonyalı kimHmm alırsın g.tu bklu Polonyalı beğenip gelmiyor ligimize , istesekle olmuyor
Yarın Sara yokmuş
Riske edilmez muhtemelen DK maçındaZaten kamp kadrosunda yoktu. Kiev macina yetismeli ama
Hakim olmadığın belli , Hagi haksızlık gördümü azrail kesilirdi , yenilgiyide asla kabul etmezdi, hazmedemezdi , hakem tokatlayıp suratına tükürmüşlügü varTrans felan olacagi yok sizlere bir soru sormak isterim.Uefa zamani kucuktum haliyle hakim degilim fakat uzun zamandir finalde haginin rakibine vurup atilmasini bir turlu kendi mantigima oturtamiyorum.Comandante bu hareketi tarihimizin en onemli macinda neden nasil yapabilir,Finali kaybetsek hagi şuanki saygı ve sevgiyle anilmaya devam edilirmiydi sizce ?
Stam’in veliahtı diyorlar adamaPavlovic'in 1 tam, bir de yarım olmak üzere 2 maçını izledim, gelirse ligin en iyi stoperi olur tartışmasız.
Sanchez son 2 maçta ki gibi sarhoş oynamayı bırakırsa o iş o kadar kolay değil cenkisimPavlovic'in 1 tam, bir de yarım olmak üzere 2 maçını izledim, gelirse ligin en iyi stoperi olur tartışmasız.