Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar'ı alamadık diye üzülecek değiliz hele dört aylık maliyeti 4-5m ise

Fakat belli bi kalitenin üstündeki bir oyuncu olduğu için Fb'nin almasını da istemeyiz

6 ay kiralık bir stoper için 5-6 milyon civarı para ödemeye okeylermiş. Diyecek bir şey yok. Bu parayı vermem ben hazır olmayan 6 ay oynayacak bir stopere hatta böyleyse Nelsson'u tutar onu kazanmaya çalışırım yada gider bir tane bonservisi 5-7 ama maaşı 1-1.5 civarı olacak scout denemesi yaparım.

Bel sakatlığı tekrar eden birşey +maaşı 11m euro 5 aylık maaş 5m euro.Bonservisli gelirse bu herif 7 8den aşağı almaz o maaşı herhangi bir stoper ligde gereksiz saçma.
O paraya biz almayalım da bunlar da almasın. Rakibin savunmasında Skriniar oynasın istemem açıkçası lider özellikli bir oyuncu her türlü sınıf atlatır ifb ye.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 ay kiralık bir stoper için 5-6 milyon civarı para ödemeye okeylermiş. Diyecek bir şey yok. Bu parayı vermem ben hazır olmayan 6 ay oynayacak bir stopere hatta böyleyse Nelsson'u tutar onu kazanmaya çalışırım yada gider bir tane bonservisi 5-7 ama maaşı 1-1.5 civarı olacak scout denemesi yaparım.

Dede parasını bol bulan stoperin şeyine sürermiş. Bu kaçıncı stoper

IMG_5976.webp

:asd:

Rapid'den geliyor adam yav. Konferansta oynuyorlar yani :asd:

Tam okan buruk sisteminin adamıymış.

İstatistik profili, videoları, maliyeti, hakkında taraftarların yazdıkları

Tam orta sahada aradığımız adam. Torreira ve Sara'yı yeri gelir dinlendirir yeri gelir onların yanında üçüncü kişi olur. Gelişime açık iyi altyapılı solak teknik sert dribblingçi 6/8

Hiç izlemedim bu arada ama kağıt üstünde tam lazım olan şey bu adam

İstatistik profili, videoları, maliyeti, hakkında taraftarların yazdıkları

Tam orta sahada aradığımız adam. Torreira ve Sara'yı yeri gelir dinlendirir yeri gelir onların yanında üçüncü kişi olur. Gelişime açık iyi altyapılı solak teknik sert dribblingçi 6/8

Hiç izlemedim bu arada ama kağıt üstünde tam lazım olan şey bu adam
Göztepe - İsaac Solet tarzı biri sanırım profil olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt