Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz da erden timur vizyonu

Yusuf
Midsjo
Sergio
Dubua
Zaniolo
Ross
Kazımcan
Seferovic
Mata
Adekugbe
Demirbay
Köhn
Tete
Angelino
Bakambu
Vinicius
Halil
Siraçhan
Günay
Aurier
Zaha
Ndombele
Ziyech
Eyüp
Gökdeniz

Vizyon böyle bir şey değil

Erden ağbiyi severiz,canımızı veririz ama transferde tam bir poşettino malesef
Olumlu taraflarina bakalım İcardi Zaniolo Torreira Mertens Davinson Sanchez hatta bu yazdığıniz listede Tete Bakambu Kohn Ross gibi oyunculardan bonservis almışız Gökdeniz Sirachan Eyüp gibi oyuncular teknik heyetin isteğiyle olur Erden Timur kafasına göre genç oyuncu almaz diye düşünüyorum.

1- Sağ bek (Posch)
2- Lemina
3- All rounder iyi hücumcu (Makat)

Sallai'yi UEFA list yazmam. Bu 3 herifi yazarım. Yueyfa cup düşlerim.

Okan hoca 4 3 3 oynamaaaaz. Hiç ihtimal dahilinde değil abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda yeterince yıldız var boşuna yükselmeyelim. Bize şuan eksik yerlere adam lazım.

ilk 11 le yedek kulubesi arasında ki kalite farkını ne yapacağız peki?

toplam 13 topçumuz var bizim şuan bilmem farkındamısın bats ve nelsonuda sayarak ki ikiside serbest düşüşde

ilk 11 le yedek kulubesi arasında ki kalite farkını ne yapacağız peki?

toplam 13 topçumuz var bizim şuan bilmem farkındamısın bats ve nelsonuda sayarak ki ikiside serbest düşüşde
Baba hem yıldız diyorsun hem bench diyorsun. Devre arasında nasıl bi piyango vuracak sana ki hem yıldızlarla 11 i güçlendirip aynı zamanda yedek kalmaya ikna edebileceksin.

Olumlu taraflarina bakalım İcardi Zaniolo Torreira Mertens Davinson Sanchez hatta bu yazdığıniz listede Tete Bakambu Kohn Ross gibi oyunculardan bonservis almışız Gökdeniz Sirachan Eyüp gibi oyuncular teknik heyetin isteğiyle olur Erden Timur kafasına göre genç oyuncu almaz diye düşünüyorum.

ya boşver bu emre nalbantı

Zorluk düzeyi zor maçlarda ve bilhassa Avrupa maçlarında dener. Neden denemesin?

Ayrıca Torr-Sara dışında iyi bir orta saha oyuncumuzun olması harika olurdu bence.
leminayı ben de isterim bu arada %100, hocanın tercihi açısından söyledim en zor maçlara bile 2 orta saha çıkıyoruz

sara'yı öne atma fikrinden kesinlikle uzağım, geriden oyunu ilmek ilmek işliyor resmen

Devre arasında Nelsson ve Bats satışı demek, ben Avrupa'yı önemsemiyorum demektir.

Şunun şurasında 3 tane adam yazabileceğiz zaten. Sallai kenarda bekliyor. Zaten Nelsson ve Bats kaldığı taktirde dahi eksiklerimiz var. Daha fazla eksilmenin ne anlamı var?

Takımda yeterince yıldız var boşuna yükselmeyelim. Bize şuan eksik yerlere adam lazım.
yıldız olunca mücadele etmeyen koşmayan adam olmak zorunda değil. Osimhen, torreira, mertens de yıldız ama tazı gibi koşuyorlar. Böylelerini bulmak önemli işte yani kafa olarak futboldan uzaklaşmamış yıldız topçu.

Baba hem yıldız diyorsun hem bench diyorsun. Devre arasında nasıl bi piyango vuracak sana ki hem yıldızlarla 11 i güçlendirip aynı zamanda yedek kalmaya ikna edebileceksin.

yayv sen mecbursun ilk 11e üç topçu almaya

kim yedek kalacaksa kalsın ilk 11 den

alacağın olmamış topçular hiçbir fayda getirmezse ne olacak?

şuan ip üzerinde gidiyoruz

Devre arasında Nelsson ve Bats satışı demek, ben Avrupa'yı önemsemiyorum demektir.

Şunun şurasında 3 tane adam yazabileceğiz zaten. Sallai kenarda bekliyor. Zaten Nelsson ve Bats kaldığı taktirde dahi eksiklerimiz var. Daha fazla eksilmenin ne anlamı var?

batsı satmak mallık şuan
nelsson kafasında burayı bitirmiş

bats iyi kötü sezon sonuna kadar yine bir 3-4 maç son dakika kurtarır

daha yeni geldi bize yav
5-6 mac izledim
5-6 macla kesin karar vermek dogru olmaz
izledigim maclarda iyiydi ama
1000007347.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt