Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdiğin örnek varsayımsal ama. Frank herkes izledi diye istenmedi, verilerden dolayı istendi, ben ikinci maçında bu adam özgüvensiz dedim mesela; bunu anlayacak kadar donem yoktu öncesinde çünkü önceki takımında baskı ortamı yoktu.

Takımın orta saha eksikliği ise bariz bir gerçekti, bu görünen birşeydi yani veri odaklıydı.

İkisini aynı paydada değerlendiremezsin.

Okan hocanın kötü bir Başakşehir tecrübesi var malum, soyunma odasını kaybetmişti kendisi. Bu göz göre göre hatayı buna bağlıyorum. 3 sene şampiyon olunan takımda çok fazla ağırlığı olan oyuncu mevcut ve fazla oyuncu olursa bunları yönetememekten endişe etti.

Halbuki onlar 3 sene şampiyon takımın oyuncusuysa, sen de bu takımın TD'sisin. Bu taraftar Kaan'ın veya X'in değil senin arkanda durur böyle bi noktada.

Duygusal ve hatalı bi karar verdi. Şimdi de bu karardan dönmenin peşinde. Sen bi kere "yazın almayıp kışın kulvar azalınca adamları topluyoruz sonra kadro şişti diye yazın tekrar gönderiyoruz" demiştin, işte o saçma loop yine başlıyor.

Şaka bir yana okan hocanın yerinde olsam emre özcan, sinan yılmaz gibi isimleri teknik kadroya alırdım. Bunlar yıllarca futbol üstüne kafa yormuş analiz yapmış insanlar
Reis Sinan yılmax kalsın.
Ama Emre özcan+ orhan uluca direk alırım.
Özellikle orhan uluca.
Ama ne gerek var rahatını bozmaya.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetim oluşturuluyor.Galatasaray kimin umrund.Sorsan herşey Galatasaray için.Koca bir yalan.

G9gyeVhWEAE855T

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Onyedika
Torreira Ruiz
Sane Osimhen Lookman

Keşke kurabilsek tabi singo ve jakobs sağlam kalmalı

Haklinin acelesi yok. Sir horse

Şöyle bir adam için bile çıkan sorunlarabak.
Öyle bonservisler veriliyor yıllık ücretler veriliyor.Şu paralar için çekilen rezilliğe bak.

Galatasaray gibi bir takım böyle adamlar için bu kadar gün uğraşmaz.İstiyorsa gider iki günde bitirir alır gelir kimseninde ruhu duymaz.
Ama başımızdakiler beceriksizlikde çığır açıyor çığır..

Okan hocanın kötü bir Başakşehir tecrübesi var malum, soyunma odasını kaybetmişti kendisi. Bu göz göre göre hatayı buna bağlıyorum. 3 sene şampiyon olunan takımda çok fazla ağırlığı olan oyuncu mevcut ve fazla oyuncu olursa bunları yönetememekten endişe etti.

Halbuki onlar 3 sene şampiyon takımın oyuncusuysa, sen de bu takımın TD'sisin. Bu taraftar Kaan'ın veya X'in değil senin arkanda durur böyle bi noktada.

Duygusal ve hatalı bi karar verdi. Şimdi de bu karardan dönmenin peşinde. Sen bi kere "yazın almayıp kışın kulvar azalınca adamları topluyoruz sonra kadro şişti diye yazın tekrar gönderiyoruz" demiştin, işte o saçma loop yine başlıyor.
Bu fahiş bedelleri harcayıp bunu yaşama lüksümüz bence pek yok. Neyse düzeleceğini sanmıyorum, en azından transferle.

Oyuncular karakter koyar yine şampiyon oluruz umarım, bu yapılan fahiş hataların devam edeceği bariz.

Sezonun sonucuna göre önümüzdeki sezon 11'imiz taş ve sopalardan oluşabilir

Transfer sevdalılarının gergin bekleyişi sürüyor, oldukça kaotik bir döneme doğru gidiyoruz

26/27 gs kadrosu alayım @Ozan Puki
yaparım ama beğenmedim demek yok

----------------------Tsli---------------------
Kadıoğlu-----Singo-----Van Dijk-------Mykolenko

------------- -Sarr-----Fabian-----------------
Sane--------------Bernardo-------------Yunus(Barış)

---------------------VO45-----------------------

Bazı hamleleri yerli sınırından dolayı yapamıyorum. Şimdilik açıklayamam!!

Bernardo yerine Bruno'yu da koyabiliriz fark etmez bana. Hoca adayı olarak da Maresca derim Gardi ikna edebilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt