Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer dönemi sancılı geçer. Dursun Özbek transfer konusunda belli ki haklı olarak okan buruk güvenmiyor. Dursun transfer yapmama kafasında biri değil normalde. Ama okan buruk son senelerde ısrarla istediği adamlar iş yapamadı. Okan buruk transfer ve kadro mühendisliğini hiç ciddiye almıyor. Teknoloji çağında futbolcu izlemek araştırmak hiç zor değil. İstediği orta saha profili bile kararsızdır okan buruk eminim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaparım ama beğenmedim demek yok

----------------------Tsli---------------------
Kadıoğlu-----Singo-----Van Dijk-------Mykolenko

------------- -Sarr-----Fabian-----------------
Sane--------------Bernardo-------------Yunus(Barış)

---------------------VO45-----------------------

Bazı hamleleri yerli sınırından dolayı yapamıyorum. Şimdilik açıklayamam!!

Sen Bernardo yerine Bruno'yu da koyabiliriz fark etmez bana.
Tor ve sançezin olmadığı kadro beğenilmez mi rengim

Neşteri çok güzel ve çok doğru vurmuşsun

adamlar taraftar 28ine kadar sussun diye almaya çalıştıkları prof topçu olmayan çocuğun bile transferini bitiremedi :asd:

Olm ne saçmalıyosunuz yine yaw

Futbolu bilen adam aldırdığı 80 adamın 78inde patlar mı

Al sana istatistiki veri
Burada futbolcudan anlama tabiki genel fıutbol bilgisi içerisine giriyor.Fakat burada daha çok sıkıntı futbolcudan anlamamak olmuyor mu.Futboldan dersek doğru olmaz.Futbolcuyu her anlamda doğru analiz etmek.Sıkıntı burada bence.
Teknik,taktik,anrteman metodu vss gibi konular farklı.Tabikide bu konulara yani genel olarak futbolu Bu çıkan isimler okan buruk veya herhangi bir teknik adamdan daha iyi bilme şansı yok.Fakat yardımcı olabilir.Bir nevi danışan gibi..

Ama ben olsam özellikle transfer için planlama için orhan ulucayı direk transfer komitesine alırım.

Saradan çıkılmadıkça bu takım orta sahası eksik ve hatalı kalacak. Saradan çıkılıp 6 numara ve 8-10 özellikli bir orta saha lazım. Toplam 2 adet. Biri ucuz denis olabilir. Diğeri de para bayılacak orta saha almalı. Dün fener orta saha ile yendi bizi. Kanatlar ve forvetleri onlarda da iş yapmadı. İsmail ve gunduzi ezdi bizim orta sahayı.

1,5-2 maaşa okayse alıp rotasyona koyardım Dennis yerine en azından az çok adı olan biri olur. ŞL tecrübesi var, her sene 40-50 maç oynuyor vs

Brugge ucuza bırakıyorsa ümidi kesmiştir ama muhtemelen sözleşme uzatmayacak bunlarla.
3-3.5 azina ikna edersek takimi birakirim. Bu beceriksizler nezaman uygun maasa birini almislar?

Saradan çıkılmadıkça bu takım orta sahası eksik ve hatalı kalacak. Saradan çıkılıp 6 numara ve 8-10 özellikli bir orta saha lazım. Toplam 2 adet. Biri ucuz denis olabilir. Diğeri de para bayılacak orta saha almalı. Dün fener orta saha ile yendi bizi. Kanatlar ve forvetleri onlarda da iş yapmadı. İsmail ve gunduzi ezdi bizim orta sahayı.

Postmodernist bir yaklaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt