- 26 Ocak 2021
- 41.430
- 40.723
- 3.078
Öyle bir demeçini gormustum rtaşOyle mi demiş duymadım bilmiyorum.hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir demeçini gormustum rtaşOyle mi demiş duymadım bilmiyorum.hocam
Öyle bir demeçini gormustum rtaş
Tor ve sançezin olmadığı kadro beğenilmez mi rengimyaparım ama beğenmedim demek yok
----------------------Tsli---------------------
Kadıoğlu-----Singo-----Van Dijk-------Mykolenko
------------- -Sarr-----Fabian-----------------
Sane--------------Bernardo-------------Yunus(Barış)
---------------------VO45-----------------------
Bazı hamleleri yerli sınırından dolayı yapamıyorum. Şimdilik açıklayamam!!
Sen Bernardo yerine Bruno'yu da koyabiliriz fark etmez bana.

Burada futbolcudan anlama tabiki genel fıutbol bilgisi içerisine giriyor.Fakat burada daha çok sıkıntı futbolcudan anlamamak olmuyor mu.Futboldan dersek doğru olmaz.Futbolcuyu her anlamda doğru analiz etmek.Sıkıntı burada bence.Olm ne saçmalıyosunuz yine yaw
Futbolu bilen adam aldırdığı 80 adamın 78inde patlar mı
Al sana istatistiki veri
Sikot31 tayfa bulur rtsKislyak ne abi herifin adini yazamadim nerden buluyorsunuz boyle herifleri
Valla makul fiyat
Dun yunusla bay gunlerinde olsa surdan 2 asist cikmisti. Gerci kimse gununde degildi
teşekkürler renkdaş.4 tane yabancı alabiliyorsun. Yerli olarak alanyadan ümit, rizeden taha , avrupadan aral var
Baris forvet, sol kanada transfer.BAY sağ açık oynamalı sol ayağı zayıf sağına çekip golü de pek yok,ama Sane sola geçmek istemiyor.
3-3.5 azina ikna edersek takimi birakirim. Bu beceriksizler nezaman uygun maasa birini almislar?1,5-2 maaşa okayse alıp rotasyona koyardım Dennis yerine en azından az çok adı olan biri olur. ŞL tecrübesi var, her sene 40-50 maç oynuyor vs
Brugge ucuza bırakıyorsa ümidi kesmiştir ama muhtemelen sözleşme uzatmayacak bunlarla.
Dun yunusla bay gunlerinde olsa surdan 2 asist cikmisti. Gerci kimse gununde degildi
Postmodernist bir yaklaşımSaradan çıkılmadıkça bu takım orta sahası eksik ve hatalı kalacak. Saradan çıkılıp 6 numara ve 8-10 özellikli bir orta saha lazım. Toplam 2 adet. Biri ucuz denis olabilir. Diğeri de para bayılacak orta saha almalı. Dün fener orta saha ile yendi bizi. Kanatlar ve forvetleri onlarda da iş yapmadı. İsmail ve gunduzi ezdi bizim orta sahayı.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi adam hocam bence..Kislyak ne abi herifin adini yazamadim nerden buluyorsunuz boyle herifleri