- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Ben ayni isimlere karşıyım hocam.. Yeni de bakmalıyız bir dolu adam var diyorum.tanımıyorum deniz renktaş
sence nasıl olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ayni isimlere karşıyım hocam.. Yeni de bakmalıyız bir dolu adam var diyorum.tanımıyorum deniz renktaş
sence nasıl olur
Verdiğin örnek varsayımsal ama. Frank herkes izledi diye istenmedi, verilerden dolayı istendi, ben ikinci maçında bu adam özgüvensiz dedim mesela; bunu anlayacak kadar donem yoktu öncesinde çünkü önceki takımında baskı ortamı yoktu.
Takımın orta saha eksikliği ise bariz bir gerçekti, bu görünen birşeydi yani veri odaklıydı.
İkisini aynı paydada değerlendiremezsin.
Reis Sinan yılmax kalsın.Şaka bir yana okan hocanın yerinde olsam emre özcan, sinan yılmaz gibi isimleri teknik kadroya alırdım. Bunlar yıllarca futbol üstüne kafa yormuş analiz yapmış insanlar
Ben ayni isimlere karşıyım hocam.. Yeni de bakmalıyız bir dolu adam var diyorum.
Haklinin acelesi yok. Sir horse
Oyle mi demiş duymadım bilmiyorum.hocamKislyak ben ballond'or alacam diyen lavuktu galiba böyle birinden topçu olmaz.
Bu fahiş bedelleri harcayıp bunu yaşama lüksümüz bence pek yok. Neyse düzeleceğini sanmıyorum, en azından transferle.Okan hocanın kötü bir Başakşehir tecrübesi var malum, soyunma odasını kaybetmişti kendisi. Bu göz göre göre hatayı buna bağlıyorum. 3 sene şampiyon olunan takımda çok fazla ağırlığı olan oyuncu mevcut ve fazla oyuncu olursa bunları yönetememekten endişe etti.
Halbuki onlar 3 sene şampiyon takımın oyuncusuysa, sen de bu takımın TD'sisin. Bu taraftar Kaan'ın veya X'in değil senin arkanda durur böyle bi noktada.
Duygusal ve hatalı bi karar verdi. Şimdi de bu karardan dönmenin peşinde. Sen bi kere "yazın almayıp kışın kulvar azalınca adamları topluyoruz sonra kadro şişti diye yazın tekrar gönderiyoruz" demiştin, işte o saçma loop yine başlıyor.
Temenni ediyoruz ya inşallah olur diyeLookman ilgili bir tıkırtı sıkırtı mıkırtı var mı?
yaparım ama beğenmedim demek yok26/27 gs kadrosu alayım @Ozan Puki