- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Cidden iyi cocuk.videoda da 2 asistini yemislerBeğendim bende bunu alalım bitanede iyi bir orta saha daha alalım ama bunuda alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden iyi cocuk.videoda da 2 asistini yemislerBeğendim bende bunu alalım bitanede iyi bir orta saha daha alalım ama bunuda alalım
Hareketli baya topu alıp dönüp çıkartabiliyor biraz ndiaye profil gibi ama ben gueye gibilere 40 vereceğime her sene 2 tane böyle 5-10 civarı alır denerim tutarsa kafa rahat ettirir en kötü yedek olurCidden iyi cocuk.videoda da 2 asistini yemisler
EyvahRodop plan Ugarte + Lookman diyor eğer United Ugarte'yi kiralık verirse. Plan buymuş.
Bunlarda nasıl bu kadar para vardır loZenit forması giyen Gerson, 27+3 milyon euro karşılığında Cruzeiro'ya transfer oldu. (F. Romano)
renktaş sen neden böylesin paso febe transları paso bir negatiflikSikeciler 1-2 daha yapacagiz aciklamislar. Lookman/ofans + stoper olur bence
Rakibin zayıf dediğimiz ortasahasında bizden çok oyuncusu var ona rağmen 30 milyona ortasaha alıyor. Bizim o paraya yıldız ortasaha almamız lazımRakip en zayıf bölgesine 29 milyona takviye yaptı, armut toplamanın zamanı geçti, artık aksiyona geçilmeli.
Bu ne ya
Maliyetine takılmayacağım adamlardan biri. Şöyle üst düzey adamları ikna etmeye uğraşsalar keşke. Osimhen seviyeleri bu adam işteİşte topçu budur. Sara 5 senede öyle gol atamaz. Bize böyle yıldız, deve dişi ortasaha lazım