- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Goundoziden ucuza gelirse güzel 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?İzlemedim ki a
Sen voleybol izle futbol seni aşarİzlemedim ki a
İkisi de taraftarı oyalamak için ortaya atılan gerçeklikle ilgisi olmayan dedikodular. Gülüp geçtim, özellikle ruizi okuyunca. Bizim için en olası olan olaidir, ancak Trabzon alırken çocuk sakattı ve sakatlığı çok riskliydi, futbol hayatını da bitirebilecek nitelikteydi. Buna rağmen aldı. Bu risk geçti mi bilmiyorum. Eğer sakatlığı tamamen geçtiyse, trabzonu ikna etmek gerek. Tabii 30-40 milyon eurolar ile değil…Maliyetleri aşağı yukarı aynı olacağını düşünürsek Ederson kendisinden daha doğru tercih olur. Bir kere Ederson'un defansif istatistikleri Lemina ayarında. Bu tabi takımların oyunu ile de alakalı bir takım çok daha güçlü oluğu için hep oyunun hakimi vb. gibi durumlar var ama yaş vb. etkenleri de düşününce o maliyetlere çıkacaksak Ederson daha uygun isim.
Zemin katta mı oturuyorsun, renktaş?Ruiz gelirse camdan atlarim
Iki senedir burada arada geçti ruiz. Hatta iki sene önce formu düşüktü. Herkes gidici diye bakıyordu. Hatta gscde rujz analizleri de vardı. Ben ruizi çok beğenirim. Tam topçu. Lakin yasi maliyeti düşünülmesi gerekir. Bi de bizim sisteme nasıl olur bilmiyorumRuiz'in R'sinden bahsetmeyen kişiler bir anda tüm detaylara hakim oldular. Herkes bir tweeti bekliyormuş meğer.
Usta yine salladın bir şekilde Okan Buruk'a helal olsun.Ruizi bunlar alamazda oyuncu kendi zorla getirir.Eğer gelirse ve beğenilmezse oyuncuya bok atılmasın sebebi okan buruğun oynattığı futbola uymamasıdır.İlkay v2 olabilir.Ugarte gueye ve ruiz tamamen farklı oyuncular.Yine kim gelirse isimli onu alalım transferi.
Değiliz bize adam gibi 6 numara lazım sol stoper ve alabiliyorsak Mertens ikamesi lazım.Ruiz
Gouri
Dennis
Fit miyiz ?
Biyogala mı dedi LaLiga 2 deki çocuğu?Fabian Ruiz ve Thiahgo Helgueraya teklif yapmışız.
Levent abi? Sen misin?Ruiz gelsin burda götümü paylaşırım
İyice yaşlandık be
Hayır Ekşi grubundan biri yazdı.Biyogala mı dedi LaLiga 2 deki çocuğu?
O nerden biliyormuşHayır Ekşi grubundan biri yazdı.
l dont knowO nerden biliyormuş
Alkış emojisi geri gelsin. İmzamı atarım yoruma. Ne eksik ne fazla ihtiyacımız bunlardır. Mertens sol stoper 6 numaraDeğiliz bize adam gibi 6 numara lazım sol stoper ve alabiliyorsak Mertens ikamesi lazım.