Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyetleri aşağı yukarı aynı olacağını düşünürsek Ederson kendisinden daha doğru tercih olur. Bir kere Ederson'un defansif istatistikleri Lemina ayarında. Bu tabi takımların oyunu ile de alakalı bir takım çok daha güçlü oluğu için hep oyunun hakimi vb. gibi durumlar var ama yaş vb. etkenleri de düşününce o maliyetlere çıkacaksak Ederson daha uygun isim.
İkisi de taraftarı oyalamak için ortaya atılan gerçeklikle ilgisi olmayan dedikodular. Gülüp geçtim, özellikle ruizi okuyunca. Bizim için en olası olan olaidir, ancak Trabzon alırken çocuk sakattı ve sakatlığı çok riskliydi, futbol hayatını da bitirebilecek nitelikteydi. Buna rağmen aldı. Bu risk geçti mi bilmiyorum. Eğer sakatlığı tamamen geçtiyse, trabzonu ikna etmek gerek. Tabii 30-40 milyon eurolar ile değil…

Ruiz'in R'sinden bahsetmeyen kişiler bir anda tüm detaylara hakim oldular. Herkes bir tweeti bekliyormuş meğer.
Iki senedir burada arada geçti ruiz. Hatta iki sene önce formu düşüktü. Herkes gidici diye bakıyordu. Hatta gscde rujz analizleri de vardı. Ben ruizi çok beğenirim. Tam topçu. Lakin yasi maliyeti düşünülmesi gerekir. Bi de bizim sisteme nasıl olur bilmiyorum

Ruizi bunlar alamazda oyuncu kendi zorla getirir.Eğer gelirse ve beğenilmezse oyuncuya bok atılmasın sebebi okan buruğun oynattığı futbola uymamasıdır.İlkay v2 olabilir.Ugarte gueye ve ruiz tamamen farklı oyuncular.Yine kim gelirse isimli onu alalım transferi.
Usta yine salladın bir şekilde Okan Buruk'a helal olsun.

Vitinha ve Joao neves 2000 dkları bulmuş bu sene
Emery ve Mayulu fabian ruizden daha çok süre bulmuş

Psg hücuma transfer düşünmüyomus.

Ortasaha meselesi de bizle netleşir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt