Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar fırsat çıkar mı diye bekliyorlar ama son gün fırsat çıksa da çıkmasa da kazığı yiyorsun. Çok para verme konusunda da çekincemiz yok hem bonservis hem de maaş.Şu transfer aptallığı bitmiyor ya
Son gün aldın diye Singo’yu ucuza mı aldın, bonservisi de maaşı da kitlediniz en yüksekten
Uğurcan’ı ya da İlkay’ı ucuza mı aldın
Ne boka yaradı son gün almak da hala mal gibi bekliyorsun
Rakibin Musaba ile Genduzi’yi aldı direkt maça çıkaracak, yarın bok gibi kadroyla çıkmanın bile önüne geçmeye çalışıyorlar sen neyi amaçlıyorsun.
Gelmek için kendini yırtan Lemina olmasa geçen yıl şampiyonluğu veriyordun hala kem küm.
Aptallığın da bir sınırı var artık
Kanka keramettin admine cevap versene. Yanıtsız mı bırakacaksınFeramuz kuduruyor
Kanka keramettin admine cevap versene. Yanıtsız mı bırakacaksın
gerçekten belki de tarihimizin en şansız dönemindeyiz.İnanılmaz yüksek derecede gelirimiz var başarı var ama başımızda dursun özbek ve yönetimi.Şuan başımızda Erden başkan ve onunla uyumlu çalışan bir yönetim olsaydı bu kadar gelirle eminim hayallerimizin ötesinde şeyler yaşatırdı bize.Hatta şunu bile diyorum çoğu kişi tarafından sevilmeyen rahmetli Özhan Canaydın bile şu dönemde başkanımız olsaydı dursun özbekten çok daha başarılı bir yönetim sergilerdi .Sadece adnan polat berbat yönetim konusunda dursun özbekle yarışabilirdi.Çünkü oda vizyonsuz biriydiŞu transfer aptallığı bitmiyor ya
Son gün aldın diye Singo’yu ucuza mı aldın, bonservisi de maaşı da kitlediniz en yüksekten
Uğurcan’ı ya da İlkay’ı ucuza mı aldın
Ne boka yaradı son gün almak da hala mal gibi bekliyorsun
Rakibin Musaba ile Genduzi’yi aldı direkt maça çıkaracak, yarın bok gibi kadroyla çıkmanın bile önüne geçmeye çalışıyorlar sen neyi amaçlıyorsun.
Gelmek için kendini yırtan Lemina olmasa geçen yıl şampiyonluğu veriyordun hala kem küm.
Aptallığın da bir sınırı var artık
Madem o paralara çıkacağız olmaz mi?
kaç para ulan lobotka verelim teminatı alalım
yok yav yaşı 31miş verir 15e falan40 falandir
Adam gibi pazarlık yapsan 20-25 arasına biter de başımızdakiler hiç güven vermiyor. 30m + sonraki satıştan %50 falan teklif edebilirler. Henüz yaşı da 25.30 mye mesela bunu kaçırma abi kaçırma
Kavukcuya sormuşlar nereye gidiyorsun
Fabiana demiş
Bu bacaklarla zor demişler
Kavukcuda olsun varamasam da yolunda ölürüm demiş
Anlayana..
Kafayi çektiğim zaman yaptigim her yorumda ban yiyorumKafayı çeken yazıyor nöbete arkadaş
İzlandada hava nasıl kuzenNe güzel oyalıyorlar milleti ama.
Üstelik kıllarını bile kıpırdatmadan.
Ah umut fakirin ekmeği