Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu transfer aptallığı bitmiyor ya

Son gün aldın diye Singo’yu ucuza mı aldın, bonservisi de maaşı da kitlediniz en yüksekten

Uğurcan’ı ya da İlkay’ı ucuza mı aldın

Ne boka yaradı son gün almak da hala mal gibi bekliyorsun

Rakibin Musaba ile Genduzi’yi aldı direkt maça çıkaracak, yarın bok gibi kadroyla çıkmanın bile önüne geçmeye çalışıyorlar sen neyi amaçlıyorsun.

Gelmek için kendini yırtan Lemina olmasa geçen yıl şampiyonluğu veriyordun hala kem küm.

Aptallığın da bir sınırı var artık
Bunlar fırsat çıkar mı diye bekliyorlar ama son gün fırsat çıksa da çıkmasa da kazığı yiyorsun. Çok para verme konusunda da çekincemiz yok hem bonservis hem de maaş.

Ayrıca bu sene sportif olarak sendelersek ekonomik olarak da defolarımız ortaya çıkacak gibime geliyor.

Şu transfer aptallığı bitmiyor ya

Son gün aldın diye Singo’yu ucuza mı aldın, bonservisi de maaşı da kitlediniz en yüksekten

Uğurcan’ı ya da İlkay’ı ucuza mı aldın

Ne boka yaradı son gün almak da hala mal gibi bekliyorsun

Rakibin Musaba ile Genduzi’yi aldı direkt maça çıkaracak, yarın bok gibi kadroyla çıkmanın bile önüne geçmeye çalışıyorlar sen neyi amaçlıyorsun.

Gelmek için kendini yırtan Lemina olmasa geçen yıl şampiyonluğu veriyordun hala kem küm.

Aptallığın da bir sınırı var artık
gerçekten belki de tarihimizin en şansız dönemindeyiz.İnanılmaz yüksek derecede gelirimiz var başarı var ama başımızda dursun özbek ve yönetimi.Şuan başımızda Erden başkan ve onunla uyumlu çalışan bir yönetim olsaydı bu kadar gelirle eminim hayallerimizin ötesinde şeyler yaşatırdı bize.Hatta şunu bile diyorum çoğu kişi tarafından sevilmeyen rahmetli Özhan Canaydın bile şu dönemde başkanımız olsaydı dursun özbekten çok daha başarılı bir yönetim sergilerdi .Sadece adnan polat berbat yönetim konusunda dursun özbekle yarışabilirdi.Çünkü oda vizyonsuz biriydi

Eren elmalıya itibar suikasti yapıyorlar yönetimden ses yok bugün okan buruk için yapıldı tık yok gökmen abi vefat etti TFF saygı duruşunu bile çok gördü yine tık yok ben bu yönetime iyice uyuz olmaya başladım

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç para ulan lobotka verelim teminatı alalım yaşı varmış vazgeçtim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt