Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.275
- 21.195
- 2.663
Bazı gecelerde düşerdi ya hayalin penceremEƏÊÉÊE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan nedemekYok rtas almanya da yasiyorum, ama cok enteresan bir herif foruma renk katiyor
fb 25 üstü kimseye para vermeyecek ama buradakilere anlatamıyoruzMatteo Moretto: "Fenerbahçe, Lookman ile ilgileniyor. Ancak şu anda Atalanta ile ilerleyen bir transfer süreci yok. İtalyan kulübü Ocak ayında astronomik bir teklif gelmediği sürece Lookman'ı satmak istemiyor. Sezon sonuna kadar ise takımda tutmak istiyorlar. Fenerbahçe'nin ilgilendiği ve maddi koşullarla ilgili bilgi aldığı doğru. Ama Atalanta ara transfer döneminde bırakmak istemiyor." (Youtube)
Bunlar kadar rezil bi camia yok, yıldız işine daha kendileri karar verememiş..
Ekli dosyayı görüntüle 311067
transfersizlikten taraftarın geldiği hale bak yazıklar olsun @dursun özbekIsak Vural ı alak bari
Bunu alırlarsa harbiden yakar ya
Matteo Moretto: "Fenerbahçe, Lookman ile ilgileniyor. Ancak şu anda Atalanta ile ilerleyen bir transfer süreci yok. İtalyan kulübü Ocak ayında astronomik bir teklif gelmediği sürece Lookman'ı satmak istemiyor. Sezon sonuna kadar ise takımda tutmak istiyorlar. Fenerbahçe'nin ilgilendiği ve maddi koşullarla ilgili bilgi aldığı doğru. Ama Atalanta ara transfer döneminde bırakmak istemiyor." (Youtube)Dün de dedim, alırlar.
Tamam işte ilk yaptıkları açıklamalarda tepkiliydik şimdi de. Bizde de pek bir fark yok.Açıklamalar ilk yaptığı açıklamalardan pek bir farkı yok. Zaten yakın bir isimde yok. Onun dışında benim aldığım izlenim iyi bir oyuncu gelecek ama o oyuncu ederinden fazla paraya gelecek.
Kızma sergen ...Matteo Moretto: "Fenerbahçe, Lookman ile ilgileniyor. Ancak şu anda Atalanta ile ilerleyen bir transfer süreci yok. İtalyan kulübü Ocak ayında astronomik bir teklif gelmediği sürece Lookman'ı satmak istemiyor. Sezon sonuna kadar ise takımda tutmak istiyorlar. Fenerbahçe'nin ilgilendiği ve maddi koşullarla ilgili bilgi aldığı doğru. Ama Atalanta ara transfer döneminde bırakmak istemiyor." (Youtube)
45 milyon nakit istiyolar
Fb de Cash yok
Zorlama
45-50 bons 10 maaşa alıyolarsa övülecek herhangi bir durum yok bu durumdaDün de dedim, alırlar. Transferde agresif ve hızlı bu yönetimleri
Övmedim zaten. Para döküyorlar, agresif ve hızlılar. Bu söylediklerim durum tespiti, 40-50 de verirler, kudurmuş vaziyetteler45-50 bons 10 maaşa alıyolarsa övülecek herhangi bir durum yok bu durumda
Övmedim zaten. Pata döküyorlar, agresif ve hızlılar. Bu söylediklerim durum tespiti, 40-50 de verirler, kudurmuş vaziyetteler