Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matteo Moretto: "Fenerbahçe, Lookman ile ilgileniyor. Ancak şu anda Atalanta ile ilerleyen bir transfer süreci yok. İtalyan kulübü Ocak ayında astronomik bir teklif gelmediği sürece Lookman'ı satmak istemiyor. Sezon sonuna kadar ise takımda tutmak istiyorlar. Fenerbahçe'nin ilgilendiği ve maddi koşullarla ilgili bilgi aldığı doğru. Ama Atalanta ara transfer döneminde bırakmak istemiyor." (Youtube)

Bunlar kadar rezil bi camia yok, yıldız işine daha kendileri karar verememiş..
1767979567782.webp

Matteo Moretto: "Fenerbahçe, Lookman ile ilgileniyor. Ancak şu anda Atalanta ile ilerleyen bir transfer süreci yok. İtalyan kulübü Ocak ayında astronomik bir teklif gelmediği sürece Lookman'ı satmak istemiyor. Sezon sonuna kadar ise takımda tutmak istiyorlar. Fenerbahçe'nin ilgilendiği ve maddi koşullarla ilgili bilgi aldığı doğru. Ama Atalanta ara transfer döneminde bırakmak istemiyor." (Youtube)
fb 25 üstü kimseye para vermeyecek ama buradakilere anlatamıyoruz

Lookman Galatasaray mevzusundan sonra bilgi almışlardır bu arada

Muhtemelen biz hala ilgiliyiz

Lookmani biz almazsak sene sonu newcastle aston villah yapma ihtimali yüksek

Bizim icardi ve baris sonrasını düşünerek gouri ve telli almamız lazim

Dün de dedim, alırlar.

45 milyon nakit istiyolar

Fb de Cash yok

Zorlama

Açıklamalar ilk yaptığı açıklamalardan pek bir farkı yok. Zaten yakın bir isimde yok. Onun dışında benim aldığım izlenim iyi bir oyuncu gelecek ama o oyuncu ederinden fazla paraya gelecek.
Tamam işte ilk yaptıkları açıklamalarda tepkiliydik şimdi de. Bizde de pek bir fark yok.

Her şeyi geçtim bir kaç hafta önce çıkıp bize de ders oldu bu kadar sakatlık vs beklemiyorduk açıklamaları sonrası belki farklı bir yol izlenir mi dedik, yine aynı noktaya geldik.

İyi bir oyuncu gelecek ama ederinden fazlaya gelecek ise son günleri beklemenin pek mantığı da kalmıyor.

Benim 10 gun sonra tahminim doğru cikacak

Keşke ruizi erkenden yazmasalardi

O tarihlerde mümkün çünkü,ayrilacaksa

45 milyon nakit istiyolar

Fb de Cash yok

Zorlama
Kızma sergen ...

ifb herzaman transfer donemlerde hizli olmuslardi, buna aziz donemi dahil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt