Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.241
- 2.319
- 498
30 eder bence. Şayet Afrika kupasını kaldırır iyi de oynarsa 40 civarında Avrupa yapar.Oulaïye kac para versek okeysiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 eder bence. Şayet Afrika kupasını kaldırır iyi de oynarsa 40 civarında Avrupa yapar.Oulaïye kac para versek okeysiniz
Recep akıllı oltorreira niye satılmıyor sara satılıyor anlamış degilim
Baba son gün 30 a tamam derler, bu arada Afrika Kupası Oulai nin piyasasını da arttırdı. Chelsea, Strasbourg a alırsa şaşırmam Doue gibi.pazarlık varmıs 50 istemısler
Forumda rustaparlar varBoris diye bir herifi niye paylaşıp duruyorsunuz
Tamamını izlemek istemedim, videoyu açınca çıkan son bölüm yetti. Sıkça eleştiren biri olarak kendimden utandım, tiksindim hattaVideonun tamamını izleyin ve nasıl bir adam scout şefimiz izleyip kahrolun

Salihim saçı kabarık bakımsız olanlara ne bu saçın papaz gibi derdi ninelerimiz, olayın dini tercih ile alakası yok yani Salihim yargısız infazımAbel kardeşimiz müslüman olmuş azizim yakışmadı
Egelimiyiz azizim çünkü bizimkilerde öyle derdi, latife yaptım yahuSalihim saçı kabarık bakımsız olanlara ne bu saçın papaz gibi derdi ninelerimiz, olayın dini tercih ile alakası yok yani Salihim yargısız infazım![]()
inş alırızHergün son gün Oulai’ye 30 vericez mesajını 100 kere atmayın yeter yac
Kesinlikle. Right to.dream gibi bir şey lazım bize ne zamana yapabiliriz böyle bir proje. Onu geçtim ankersen kadar hatta lazyo kadar yapamadıkseneye ilk transfer komple yeni bi scout ekibi olmali
Bu herif söylemiş ilk psgden oyuncu olayınıBoris diye bir herifi niye paylaşıp duruyorsunuz, illa saplayalım mı
Evet kardeşim Giritliyiz, doğuma büyüme İzmir liyim ( 40 yaş )Egelimiyiz azizim çünkü bizimkilerde öyle derdi, latife yaptım yahu![]()