Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar kupaya guzel hazırlanmış ve maçı haketmisler

Mevzu simdi gondouziyi boklamak mi yani?beğenmeyen beğenmez kardeşim.yarin kötü oynasın yine çöp denir.bunu hiç bi zaman degistiremeyeceksiniz

Ota yandan sende son dönemde iyi oynayan sara yedek bırakılıyor ve maça etki etmesine rağmen oynamaması,bu durum hic konuşulmuyor.Sara gitsin evet

Goundozi boklamayalim falan geciniz.Sende formda ortasaha yedek baslamis maca.Begenmek zornda değiliz kimseyi.
Maci hakettiler ama maci oynamaya ve kupa kazanmayi degil. Uyduruk bi uygulamayla herifleri bu ise kattilar. Dünyanin hicbir yerinde süper kupa yari finale ve final üzerinden oynanir. Bu sampiyonlugu ve kupayi kazanan takimlara haksizlik.

Kalite maç kazandırır

Geçen sene Osimhen olmasaydı bizim takımı görecektim 1 adam her şeyi değiştirdi.

Şampiyon olduktan sonra utanması olan adam gibi takviye yapardı.

Kulübenin halini gördükçe utanıyorum.
aynen tayfur bingöllü kocaeliye de ondan yenildik

10 numara lazım 10. Rakip ceza sahası yayına düşen bütün topları kaybettik.

torreira ülkesine dönmek istiyor ısrarla adamı oynatıyoruz

Fb 11 seviyesi bizim seviyeye yaklaşıyor dedikçe küçümsediniz. Genduzi'yi burada Berkan Kutlu yaptınız. 1 gün önce ülkeye gelen adam bugün maçın kaderini değiştirdi. Daha bavullarını açmamıştır.

Bu sezon hiç bir derbide iyi oynamadığımızı göre göre hep karşıya bakıp berbat oynuyorlar diye görmezden geldiniz.

İşin aslı aynı kafa bizim yönetim ve teknik heyette de var. Fb'nin başında Koç yok artık. Amatör işler yapmıyorlar, sahaya odaklanıyorlar, hocaları da kötü bir hoca değil.

Şimdi ŞL maçları sonrasını bekleyelim. Ne de olsa Genduzi gibi isimden çok daha iyisini 15 milyona alacağız. Gerçi sorun bize bakıldığında transferi de geçmiş, bu sezona dair sezon başından beri hakkeden ve isteyen bir takım görmüyorum sahada.
Yedek kulübemize bakıp fenerin daha geniş kadrosu olduğunu açıkca görebiliriz.

Şımarmış kişiler gerçekle acı olarak yüzleşti.

Metehan Baltacı olsa böyle olmazdı pardon sözleşmesini bile feshetmeyip halen rotasyon olarak düşünüyorlardır geri döndüğünde 21 kişilik kadrodaki yerini alacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt