Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kulübesinin zavallıgi ortada

Bunu hep konustuk

Mevzu lay lay lom şekilde çıkılan bir mac daha ve kaybedilen bir kupa daha

bjk süper kupada maçından ne farkı var Allah askina

Panik transferleriyle Cuesta gelir mi

Hemen bir panik transferi hemen. Gidin 30 yaşına yakın yatışa geçmeye müsait adama bayılın paraları başka bir planlamanız yok zaten

jkyede süper kupa gitti hemde daha beter sekilde. En önemlisi clde turu gecip sampiyon olmak. Hatta kupada bile gencleri oynatirim onunda pek bi önemi yok. Sampiyon olup ve clde turu gecmek. Para ve prestij oralarda. Samiyonlar liginde süreklilik icin önemli bunlar. Ama yinede böyle bomboklari oynamak olmaz heleki derbi macinda.

Bu arada bize en acil olan mevkilerden biri sol bek kronik jacops ile Eren ile olmaz. Eren büyük takım oyuncusu değil savunması leş gibi yaptığı hareketler amatör seviyede bunu anlamamak için kör olmak lazım. Sağ bekteki arkadaşa bir şey diyemiyorum onun orada oynamasını sağlayanlar utansın. Esas oğlan piyasada yok zaten onu tamamen unuttum.

Nijerya kadar Osimhen'den faydalanamadık.
Adamın bu sene Nijerya için attığı gol ve yaptığı asist sayısı neredeyse bizdeki kadar. Bir de adam sakat dönüyor oralardan
Bu kadar yatırım yaptığımız bir oyuncudan bu kadar az faydalanabilmek çok acı.
Şu kaçırdığı maç yüzünden bu sene ilk kupamızı kaybettik mesela.

Bundan sonra gelecek transferin içine tukireyimde lazım iste

bunu öngöremeyen aman futbolcularım üzülmesin diyen bir hoca var

normal

istedikleri zaman oynar istemedikleri zaman oynamazlar

hepsi yerini garanti görüyor gram baskı yok

Bugün bu oyuncular beni çok üzdü. Sebebi ise şu, sen de biliyorsun Mason, ben Barış'tan tut Yunus'a kadar her maç savundum. Burada Lookman ismi çıkınca Barış veya Yunus bizim değerimiz, kalkıp Lookman'a bu kadar para vermeliyim vs diyordum.

Bugün ikisi de gerçekten tepeden tırnağa REZİL REZİL REZİL oynadı. Bir kere rezil demekle yeterince ifade edemiyorum o yüzden 3 kere yazdım.

En çok bu ikisi beni üzdü. Yoksa İcardi'den veya X'ten beklentim belli zaten.

Okana iyi hoca
Hakana gelsin
İlkay için alalım city gibi oynayalım
Genduzinin saçı uzun ondan iyi gözüküyo
İcardiyle sözleşme uzatalım

Bunların birini bile demediysen kardeşimsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt