Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topa sahip olma oranı Galatasaray %61 Fenerbahçe : %39
Buna rağmen bizim üretim sıfırken rakip 5 gol atabilirdi. Burada bu zemin ve hava şartlarında rakip oynaması gerektiği gibi oynarken biz her şeyi yanlış yaptık.
Oyuncular kadar hoca da net olarak sorumluluğu üstüne almalı.
Mevzu bu zaten

Evet yedek kuluben boş
Evet singo,jakobs ve osimhen yok ama oyun planın 0 artık derbilerde.heleki osimhen yokken

İşte işin olayı burda.

Bu takım yavaş yavaş dağıtılmalı. Bu sene devre arası 6-7 oyuncu alıp artık vadesi dolmuşları yedeğe çekeceksin. Yazın da yine aynı operasyonla bu takımın vadesinin dolduğunu anlayıp hepsini elden çıkartmaya bakıcaksın. Bu hoca ile olmaz ve bu yönetim ilede olmaz. Acil kongreye gidilmeli, sıfırdan başlamamız şart.

Yunus'u oynatmayacak isek niye 4 milyondan sozlesme yaptik? Cikacak esek gibi 10 numarada oynayacak

asla muhasebeci taraftar olmadım madem bu adamlar Galatasarayı yönetmeye talip olmuşlar ne kadar gerekiyorsa o kadar kaliteli topçu alacaklar parası umrumda değil yapamıyorlarsada istifa edecekler

torreira ilk 11 oynayacaksa transfere gerek yok sezon zaten gitti

Bugün bu oyuncular beni çok üzdü. Sebebi ise şu, sen de biliyorsun Mason, ben Barış'tan tut Yunus'a kadar her maç savundum. Burada Lookman ismi çıkınca Barış veya Yunus bizim değerimiz, kalkıp Lookman'a bu kadar para vermeliyim vs diyordum.

Bugün ikisi de gerçekten tepeden tırnağa REZİL REZİL REZİL oynadı. Bir kere rezil demekle yeterince ifade edemiyorum o yüzden 3 kere yazdım.

En çok bu ikisi beni üzdü. Yoksa İcardi'den veya X'ten beklentim belli zaten.

yauv baktın sağda sane iyi değil

al saneyi 10 poza yada sola

barışı sağaek yada 10 yunusu sol yap sağ yap

birşey değiştir dimi?!

yok abi yok

komedi bir adam

Kenarlarda top bize geldiği anda 3 kişiyle basıyorlardı. Ama topu o kadar yavaş çeviriyoruz ki boşalan yerlere top atıldığında fenerli yetişiyordu. Hoş hızlı dolaştırsak bile atacağımız Icardi o kadar durağan ki bir işe yaramazdı. Onu bırakıp Sane’ye Yunus’a istedikleri gibi bastılar.

Çıkın yine F. Ruiz bize lazım değil falan yazın

Adamı City alsa şaşırmazsınız ama biz alabildik de lazımlığı kaldı

Ya renktaşım alsan 1 sene sonra sara gibi olacak. Sanchez gibi olacak işte. Sonra satmaya çalışacaksın.

Orta açamıyor sara. Sakat mı hayır çalışmıyorlar belli.

O gelen adamda salacak bir süre sonra. Siz asısl sorunu görün.

Sara gitmeli, 2 orta saha gelmeli . Sara ile olmaz çok net belli. İyi bir kanat mutlaka alınmalı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo da üflesen sakatlaniyor abi böyle oyuncu mu olur Allah aşkına yahu
Yav oyle birsey yok adamin gecmisinde, iki kere ayni sakatligi yasadi. Olur bazen boyle talihsizlikler asil sorun bu degil ki, takim neden hazirlanmamis, yonetim neden calismiyor asil soru bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt