Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matematiği yanlış mı yapıyoruz yoksa ben mi saçmalıyorum.
Icardi'ye ceza sahası katili diyoruz bizden çok önce de deniyordu. İtalya'da Fransa'da. Topu ceza sahasına adam akıllı getirecek kurguyu (orta olur, çizgiye inme olur, merkezden olur) sen çizmezsen Icardi'den beklentin pres baba pres olursa, OLMAZ
Beklerin, ki biri kanattan devşirme, orta açma özürlüyse OLMAZ
Bu maçta yatırım yaptığın kalecin yerine bu sene güven vermeyen 36'lık yedek veteranla çıkıyorsan OLMAZ
Stoper tandeminin gelen her baskıda eli ayağına dolanıyorsa "o neydi gız" dercesine birbirlerine bakıyorlarsa OLMAZ
Orta sahan daha top kontrolünden acizse OLMAZ
On numaran ne orta sahaya ne hücuma yöne verebiliyorsa, sadece koşuyorsa ama ayakta da duramıyorsa OLMAZ
Kanatların ne çizgiye iniyor ne içe kat edip poziyon üretemiyorsa OLMAZ
Böyle bir havada ilk yarı rüzgar senden yanayken ikinci yarı yağmur varken şut çekin diyemiyorsan,
Şu havayı sahayı zeminin halini görüp krampon seçimini bile doğru yaptıramayacak bir ekibe sahipsen
Geçen sene duran toptaki hakimiyetinin yerini bu sene yeller almışken
Derbilerdeki performansın yerle yeksan olmuşken
Kulübende gerçekten "bu adam maçı çevirir" diyecek bir oyuncun bile yokken
Egonun şiştiğini yaptığın tercihlerle gözler önüne sermişken
Sen yeni transferleri uyum bilmem ne diyip sahaya sürmezken rakibin kritik transferleri yetiştirdiği yetmezmiş gibi bugün sahaya sürerken
Ve transferleri gereksiz bir özgüvenle ocağın sonuna atarken
Senden de OLMAZ Okan.
Bütün bunları izleyen, gören AMA kendi PR'ları uğruna bunca insanı üzen o yönetici bozuntularından hele HİÇ OLMAZ.
Hep dediğim gibi bu kulüpte başkanından hocasına antrenöründen çaycısına max süre 2 yıl olmalı. Sonra hepsi şişiyor.

Yaw güldürme ne sançezi allasen

Skriniardan tek iyi özelliği belki bi tık hızı olabilir onda da kimseyi yakalayamıyo zaten zırt pırt kırmızı görüyo

Genduzinin olduğu yerde tor kim

Şalai semedoya da semedo ya da eşit derim diğerlerinde hemfikirim
davinsonda çok ciddi zeka sorunu var. Toreyra'da çok geçirgen bir topçu sertlik yaratmıyor duvar olamıyor boşa düşen topları alıyor sadece birde topu sağa sola çeviriyor. Onun dışında çok eksiği var uzun dönemdir iyi değil. Bu takımın iskeleti yaşlandı hatta bitti artık. Bocaya gidicem diye zırlayan topçuyu zorla burada tutmam ben.

Levent ve Müldür kanatlarına karşı pozisyona girememek tek başına transfer sorunu değil aynı zamanda hoca sorunu.

Asensio da teknik adam, nasıl oynadı bugün, nasıl mücadele etti, taş gibi.

1- Orta sahada topu bir kere yerden ceza sahasına top atmadık, sürekli havadan kanada gönderiyoruz ben bile anlıyordum önceden pasın nereye gideceğini
2- Okan hoca bugün 0'dan da eksiydi.
3- Oyunculardaki şımarıklıktan kusasım geldi.
4- Yunus-Barış-Sane. Üçünü de sinirden alıp birbirine vurasım geldi, 90 dk boyunca 1 kere çalım atıp şut çekemediler.

Ugarte gelecekse Torreira’yı gönderirsek okey. Her sezon ortasında kafa bir Boca’ya kayıyor. Kötü demiyorum ama en iyi performansını da vermiyor artık sezon sonu işler ciddileşince açıyor kontağı.
Şu takımdan Torreira gitsin ilk 3 giremeyiz onu göndermek yerine onun orta saha yükünü azaltacak birini bulmak lazım

Icardi’ye top gelmiyor olayını bıraksak mı artık, dünyada bekleyen forvet kalmadı, pozisyona kendin gireceksin, bu adam sert rakiplere karşı giremiyor işte.

Kopan maçlarda 2-3 gol attı diye birşey sanıldı açıkçası. O fizik kaliteyle işler daha da kötüye gidecek.

Önemli bir sorun da mevcut kadronun başarıya ve paraya doymuş olması. Kendini ispat etmek için, daha çok başarı ve para kazanmak için kendini parçalayacak savaşçı askerlere ihtiyaç var. İçi geçmiş yıldız eskisi istemiyoruz artık. Başarı formülü belli: Osimhen + Sane + 9 tane Gs ruhuna uygun gözü dönmüş asker.

Icardi’ye top gelmiyor olayını bıraksak mı artık, dünyada bekleyen forvet kalmadı, pozisyona kendin gireceksin, bu adam sert rakiplere karşı giremiyor işte.

Kopan maçlarda 2-3 gol attı diye birşey sanıldı açıkçası. O fizik kaliteyle işler daha da kötüye gidecek.
erden timurun tekrar iskelet kurması lazım bu takıma

Osimheni aldığımız dakika yolları ayıralım demiştim ama bizimkiler transfer yapamıyor, beceremiyor

Yaw güldürme ne sançezi allasen

Skriniardan tek iyi özelliği belki bi tık hızı olabilir onda da kimseyi yakalayamıyo zaten zırt pırt kırmızı görüyo

Genduzinin olduğu yerde tor kim

Şalai semedoya da semedo ya da eşit derim diğerlerinde hemfikirim

sadri Allahını seviyorsan saçmalama ya

davinson hem teknik hem hızlı hem kesici hem golcü bir stoper

bu sene kötü başlaması onu skriniardan daha kötü etmez

ayriyeten şerefsiz hakemler olmasa ne bok olduğu daha belli olur

ha skriniar çok kötü değil ama davinsonla kıyaslayan futbolu gram bilmiyordur

herif tek hamleli herifin teki

gunduziyi futbolcu sanmanız daha komik 😂
yunusun golü iptal olmasa salako editleri yapardınız bugün ki golüde Allahın bize cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt