Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardiyi hala seviyorum
hoca olsa ona göre top oynatır ceza sahasına orta yağdırırdı boş boş paslaşmalar yerine

davinson ve torreira yine şampiyon yaparlar sen yine eleştşrirsin

fark yaratan adamlara sallaman komik sadriciğim

senden korkuyorlarsa seni yenince dünya savaşını kazanmış gibi kutluyorlarsa bu davinson torreira osimhen sane gibi demirbaşların sayesinde

İkisini dikkatli izle bana hak vereceğine eminim

Bu takıma 7 transfer lazım 7.

Kronik singo kamili ayrı jakobs ayrı problem 1 maç varsa 2 maç oynayamaz diye düşünüyorsun.
Orta sahada as ve yedek 2 adam lazım
Kanatlarda 2 tane adam lazım.

O küser bu şurada da oynar diye diye 1 adamı 3 pozisyona koyup 12 kişiyi 19'a çıkarmayı bırakmamız lazım.
Ne kadar eksik varsa o kadar diğer oyunculara etki ediyor bekler basamadığından orta sahanın yükü ağırlaşıyor. 2 ayda 2000 dakikaya gelen oyuncular varsa ve diğer taraftan 30 milyon verdiğin adamın 300 dakikası varsa orada bir duracaksın önce.

Amaan bu kadar üzülmeyin olm,

hele birbirinize hiç sarmayın yani değmez

altı üstü futbol bu, bugün kaybederiz yarın kazanırız

Bu kafa bizi bitirir.

Futbol = modern zaman Savaşı

Kininle diri tutacaksın 99 sene şampiyon olsan 100. De olamamak net başarısızlıktır

Singo,jakobs varken normalde ereni ve sallaiyi derbilerde,clde oynatmazsin

Eren de hiç hazır değil zaten.Ayrica sane yalnız derken,baris ve yunusun dengesiz ve istikrarsız performansını kastettik

Derbileri ve clyi daha kaliteli bir sol kanat ve 10 numara ile oynamalisin

Barış derbilerde forvet arkasina atacaksın.ikilesin orayı önde baskı yapsın.anca öyle ise yarar

Kronik singo kamili ayrı jakobs ayrı problem 1 maç varsa 2 maç oynayamaz diye düşünüyorsun.

O küser bu şurada da oynar diye diye 1 adamı 3 pozisyona koyup 12 kişiyi 19'a çıkarmayı bırakmamız lazım.
Ne kadar eksik varsa o kadar diğer oyunculara etki ediyor bekler basamadığından orta sahanın yükü ağırlaşıyor. 2 ayda 2000 dakikaya gelen oyuncular varsa ve diğer taraftan 30 milyon verdiğin adamın 300 dakikası varsa orada bir duracaksın önce.
2 orta saha biri sarr yada andre kalibresinde lokman kadar iyi bir hem kanat hem 10 no oynayabilecek biri ve icardiyi 3. forvetliğe düşürecekl kadar iyi bir santrafor şart

İkisini dikkatli izle bana hak vereceğine eminim

davinsonu zırtpırt çıkarmasından rahatsız ÇOK NET surat ifadesinden belli oluyor geçen çıkarırken şaşkın şaşkın bakıyordu okana

motive değil davinson

torreirada aynı torreira 1 msç kötü 100 maç iyi

bugün kötü gününe denk geldi

varmı valverden ne bileyim gravenberchinfe torreirayı eleştiriyorsun hala daha en iyi ortasahan

Aynen öyle kötü olan oynamayacak ve hatta sezon sonun defolup gidecek

Kalkacaksın gideceksin 4 tane fizik gücü yüksek 10 milyonluk adam bulup alacaksın.
Yok o ş.ligi bu böyle diye diye 10 milyon euro altı maaş alan adama düşmanız gibi davranmayı kesmek lazım.
Dracula denilen herifin de kulübü zehirlemesinin önüne geçilmeli artık.

GS final kaybetmez, biz böyle görmedik. Final kaybetmeyi küçümseyip durmayın.

Benim bugün maçtan önce heyecandan ellerim titriyordu, saat 14.00 falandı burada mesaj atmaya başladım.

Maçın 20. dakikası ne heyecan kaldı ne bir şey. Oyuncuların umurunda dahi değildi bu maç. Okan hocayı zaten geçtim.

Galatasaray canımız ciğerimiz ama bu takım o formayı giyenlerle bir şey kazanıyor ya da kaybediyor.

Ben bugün Griezman haberleri çıkınca almayın lan Yunus var diyordum, siyah foto paylaştığı gün herkes söverken Barış'ı savundum burada. Bugün ikisi de özür dilerim ama gram çüküne takmamıştı. 1 tane olumlu hareket yapmadan bitirdiler maçı.

Ben o yüzden bu yenilgiye kızamıyorum bile. Onlar adına utandım sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt